açık tarama çok acil yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Adamın dipleri en sağlam hedef site açık tarama prog. veya yazılımı nedir ?

Rating - 0%
bunu diyeceğini biliyordum
hayal gücümü sitenin üzerinde kullanmam gerekiyor daha önce denemedim yavaş yavaş deneyeceğim

Rating - 0%
ben hayal gücümü tavsiye ettim :D uniscan bile bulamıyacak 30000 dosya taradı veya url herneyse bulamadı :D

Rating - 0%
Zone-h'e gir hacklerin çoğu sql açıklarından. kendine bir sql açık bulucu yaz şüpheli siteleri listeye ekle tara oradan sql açıklı siteleri hackle shell upload et serverdaki diğer siteleri de hackle al sana defacer oldun..

Rating - 0%
hedef siteyi hacklemek istiyorsan siteyle aynı serverdaki siteleri bul (bunun yöntemlerini araştırarak bulabilirsin) sitelerde sql açığı ara sql açıklı bir site bulduysan hackle shell upload et serverdaki bütün siteleri+ hedef siteyi hackle

Rating - 0%
xss ya da script açıklarına girmedim bile daha çünkü sitede ilk arayacağın şey sql açığı olmalı..

Rating - 0%
bir alışveriş sitesi açığı yayınlanmıştı zamanında onunla 200 site deface etmiştim ama neye yarar yani deface etmek hayatımda değişen bir şey olmadı.. önemli olan dil öğrenmek php bilmeden mysql bilmeden C# delphi visual basic bilmeden hackçilik oynamak vakit kaybı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,453Konular
3,268,325Mesajlar
315,175Kullanıcılar
Üst Alt