Açıklama Yapmadan Banlandımke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
@Luzdy Kardeşim sen salak mısın hesabı ben mi tokatladım sanki amk ben şu zamana kadar kimseye tokat atmadım atmam da senin verdiğin 70k+80k ları da ortağım tokatlattı o hesaplar da gitti. Ayrıca sana yazan da ben değildim ortağım yazmıs hesabın kurucusu fln da onun üzerineydi o yüzden çekmiş hesabı yani bu olayda beni banlatmana gerek yoktu. önce bi dinleseydin açıklardım foruma bu sıralar pek giremediğim iiçin yeni görüyorum ve sen hesaba beni sokmadın ortağımı soktun ben aktif olsaydım öyle birşeye izin vermezdim kb hatam olduysa aama çok aceleci davranıyorsun yapma.

ben @v5lkan

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Üye haklı olarak ticaretini hızlı ve güvenilir yapıyor, sen ortağının hesabını satıyorsun ortağının ne yapıp ne yapmayacağından haberin yok.

Rating - 0%
Üye haklı olarak ticaretini hızlı ve güvenilir yapıyor, sen ortağının hesabını satıyorsun ortağının ne yapıp ne yapmayacağından haberin yok.
şuan ortak değiliz zaten kanka ve o gün ben insta hesabımda yoktum ve bu arkadaşla ortağım konuşmuş bende baktım böyle şeyler oluyor hesaptan attım eğer 150k nın kurucusu da bende olsaydı geri çekip verirdim ona

Rating - 0%
ben bu çocugu tokatlamadım ewtmedim beklemeden banlıyosunuz beni

Rating - 0%
bizimde 70k süp düsmüstü ve kurucu olan noya yazdığımızda bu arkadas da 70k + 80k yı baskasından tokatlamıs onu öğrendik ortağım dedi iste hesabı geri çekicem fln bende izin vermedim eğer çekersen konuşmam dedim gitmiş çekmiş yapabileceğim birşey yok malesef

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
şuan ortak değiliz zaten
Olay gerçekleştiği sırada ortaktınız.
ben insta hesabımda yoktum ve bu arkadaşla ortağım konuşmuş bende baktım böyle şeyler oluyor hesaptan attım eğer 150k nın kurucusu da bende olsaydı geri çekip verirdim
Daha ortağının nasıl biri olduğunu bilmiyorsun.

@Luzdy isimli üyeye iade yap, o da bunu kabul ederse banın bir ihtimal açılır.

Ek olarak: Seni banlayan yetkilinin adı nedir ?

Rating - 100%
Şikayet konusu 5 Eylül'de açılmış. Hep aktif olduğunda konuya bir mesaj bile yazmamışsın. Bir de pişkin pişkin "açıklama yapmadan banlanmışım" diyorsun? Senin keyfinin kahyası değiliz biz mesaj yazmanı bekleyelim. Ban yiyince mi aklına geliyor mesaj yazmak?

Rating - 0%
Şikayet konusu 5 Eylül'de açılmış. Hep aktif olduğunda konuya bir mesaj bile yazmamışsın. Bir de pişkin pişkin "açıklama yapmadan banlanmışım" diyorsun? Senin keyfinin kahyası değiliz biz mesaj yazmanı bekleyelim. Ban yiyince mi aklına geliyor mesaj yazmak?
ben zaten bu konuyu görsem yazarım değil mi ? girmişimdr ama sadece bi öle gezindim geri çıktım ve bu konuyu da görmedim

Rating - 100%
konuya 2 kere etikenlemişsin. görmemen için kör olman gerekir. hadi görmedin dinyelim konuların altında "Önerilen Benzer Konular" kısmında konuyu bile görme ihtimalin vardı.
ben zaten bu konuyu görsem yazarım değil mi ? girmişimdr ama sadece bi öle gezindim geri çıktım ve bu konuyu da görmedim

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
öyle gezinip geri çıktın ve bildirimlere felan bakmadın değil mi Allah Allah nereye baktın acaba :D

• Like
Tepkiler: Zns
Rating - 0%
konuya 2 kere etikenlemişsin. görmemen için kör olman gerekir. hadi görmedin dinyelim konuların altında "Önerilen Benzer Konular" kısmında konuyu bile görme ihtimalin vardı.
görseydim cevap verirdim ve gerçekten görüp de cevap vermeseydim bu konuyu paylaşmazdım

Rating - 100%
@Janex volkan instagramdan engellediğin engeli aç eğer iade yapacaksan zaten hesabında kim olduğu beni ilgilendirmez o gün istersen o bebe olsun sonuçta senin hesabın

Rating - 0%
@Luzdy Kardeşim sen salak mısın hesabı ben mi tokatladım sanki amk ben şu zamana kadar kimseye tokat atmadım atmam da senin verdiğin 70k+80k ları da ortağım tokatlattı o hesaplar da gitti. Ayrıca sana yazan da ben değildim ortağım yazmıs hesabın kurucusu fln da onun üzerineydi o yüzden çekmiş hesabı yani bu olayda beni banlatmana gerek yoktu. önce bi dinleseydin açıklardım foruma bu sıralar pek giremediğim iiçin yeni görüyorum ve sen hesaba beni sokmadın ortağımı soktun ben aktif olsaydım öyle birşeye izin vermezdim kb hatam olduysa aama çok aceleci davranıyorsun yapma.

ben @v5lkan
duygusal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,610Konular
3,269,664Mesajlar
315,565Kullanıcılar
KillBillSon Üye
Üst Alt