Açiklarinizi İtina İle Kapatiyoruz...

Merhaba arkadaşlar sistemlerinizde bulunan açiklar belkide hackerlarin saldirilari için ağiz salyalarinin akmalarina sebep olmaktadir. server açiklarindan script açiklarinda...

Merhaba arkadaşlar sistemlerinizde bulunan açiklar belkide hackerlarin saldirilari için ağiz salyalarinin akmalarina sebep olmaktadir. server açiklarindan script açiklarinda bulunan buglardan yamalarina kadar her işlemi sizlere sunmaya calişicam tai bazen yogunluktan dolayi konuya bakamaya bilirim. bunun için bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz tabi konu altina belirtirsenizde iyi olur..
Bu işi zevk için yaptiğimdan hiç kimseden para talep etmiyorum.

Ayrıca
View hidden content is available for registered users!
Sizlere verilecek destek sonrasinda gönlünüzden geçen miktarlari spyhackerz.com için yatirim amaçli bağiş yapabilirsiniz. ZORUNLU DEĞİLDİR.

Merhaba arkadaşlar sistemlerinizde bulunan açiklar belkide hackerlarin saldirilari için ağiz salyalarinin akmalarina sebep olmaktadir. server açiklarindan script açiklarinda bulunan buglardan yamalarina kadar her işlemi sizlere sunmaya calişicam tai bazen yogunluktan dolayi konuya bakamaya bilirim. bunun için bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz tabi konu altina belirtirsenizde iyi olur..
Bu işi zevk için yaptiğimdan hiç kimseden para talep etmiyorum.

Ayrıca ***Hidden content cannot be quoted.***

:D

131,843Konular
3,271,948Mesajlar
316,373Kullanıcılar
barisimSon Üye
Üst Alt