Selamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
haberi varsa birşey olmaz
bi bok olmaz kanka kartı salsana bana bende bişeyler alayımSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
Knka 3dsiz bir yer söyle sanada kartı aticambi bok olmaz kanka kartı salsana bana bende bişeyler alayım
siz bu işleri çok kolay sanıyorsunuz he ahaahha yarında konu açar eve tebligat geldi ne yapmam lazım diye lkbldlmödfbdmbSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
bişey olmaz eve siber gelir yarın en kötüSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
Özele baksanaSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
bi bok olmayacak izlesiz bu işleri çok kolay sanıyorsunuz he ahaahha yarında konu açar eve tebligat geldi ne yapmam lazım diye lkbldlmödfbdmb
vpn aç bi skim olmaz ~ZEUSSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
güveniyor bide kendine, dostum adam milyarder değilse afedersin ama seve seve çıkarırlar senden acısını o paranın sen yinede rahatına bak evde çayını iç bir sabah tak tak tak sesiyle uyandığında selam yolla bana. Seviyorum senibi bok olmayacak izle![]()
4 yıldır bu işin içindeyim iyi forumlar öpüyorum yanaklarındangüveniyor bide kendine, dostum adam milyarder değilse afedersin ama seve seve çıkarırlar senden acısını o paranın sen yinede rahatına bak evde çayını iç bir sabah tak tak tak sesiyle uyandığında selam yolla bana. Seviyorum seni![]()
gözlerinde problem var sanırımaynen kardeşim 4 yıldır bu işin içinde olduğun için konu açıyorsun ne yapmam gerek diye![]()
telegram gel @Ozc4nKnka 3dsiz bir yer söyle sanada kartı aticam
sen atsın diye zorlamadıysan bi bok olacağı yok dostum eğer kartı hala duruyorsa atarsan bizde bişeyler yürütelimSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
BakalımSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?
İnan bilmiyorumSelamlar arkadaşlar abaza ksrtini attı steamdan 200 TL'lik bakiye aldım ne yapmam laxim şikayet ederse ne olur ne yapayım şimdi?