Merhaba Bana Proxy Adresi vere bilecek var mı? Çalışan ve hızlı çok ihtiyacım varda
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba Bana Proxy Adresi vere bilecek var mı? Çalışan ve hızlı çok ihtiyacım varda
Teşekkür ederimbirincisi, başlığın tüm harfleri büyük yazılmaz yasak, sadece baş harfleri büyük yazılabilir.
ikincisi, chatte 4-5 defa sorup spam yaptın lütfen bir daha olmasın.
üçüncüsü, bu kategoride değil yalnızca yardım kategorisinde açılmalı.
gerekli düzeltmeleri yaptım, iyi forumlar.
moderatörler konu altından uyarı mı yaparmışbirincisi, başlığın tüm harfleri büyük yazılmaz yasak, sadece baş harfleri büyük yazılabilir.
ikincisi, chatte 4-5 defa sorup spam yaptın lütfen bir daha olmasın.
üçüncüsü, bu kategoride değil yalnızca yardım kategorisinde açılmalı.
gerekli düzeltmeleri yaptım, iyi forumlar.
yaparmışmoderatörler konu altından uyarı mı yaparmış![]()
hmm demek öyle, oraya yazdığıma göre bir bildiğim var dostum, diğer kullanıcılar ister gerekli ister gereksiz görsün fark etmez, konu sahibi mesajını aldı o yeterli.Bir moderatör konu altından uyarı yapmaz. Nedeni ise bu sorun düzeltildiği zaman senin uyarı mesajın hala orada kalacak ve proxy istenen konuda diğer kullanıcılar senin uyarını gereksiz görecek![]()
Sadece konu sahibinin anlaması yeterli ise özel mesaj yoluyla iletilir, konu altından değilhmm demek öyle, oraya yazdığıma göre bir bildiğim var dostum, diğer kullanıcılar ister gerekli ister gereksiz görsün fark etmez, konu sahibi mesajını aldı o yeterli.
buradan ilettim, gördüğün üzere, sadece boş yapıyorsunSadece konu sahibinin anlaması yeterli ise özel mesaj yoluyla iletilir, konu altından değil![]()
Adı üstünde moderatör, bu tarz uyarıları yapması gayet normal ve gün için de bu tarz anlayışsız bir sürü konu açılmakta. Özelden uyarsak bile aynı hata yapılmaya devam ediliyor. O yüzden belli bir yetkiye sahip gelmiş birisine görevini nasıl yapacağını söylemek senin işin de değil. Aynı şekilde özelden belirtebilirdin o zaman :?Bir moderatör konu altından uyarı yapmaz. Nedeni ise bu sorun düzeltildiği zaman senin uyarı mesajın hala orada kalacak ve proxy istenen konuda diğer kullanıcılar senin uyarını gereksiz görecek![]()
Yonetim kararini sorgulamak sana dusmez dostumSadece konu sahibinin anlaması yeterli ise özel mesaj yoluyla iletilir, konu altından değil![]()
Evet haklısınız, öncelikle şunu söyleyeyim karar sorgulamıyorum. Karar sorgulamak umrumda veyahutta yarar sağlayacak bir nokta değil. Şu an herkes fark etmiştir ki konu sorulan sorudan çok bu konularla doldu. Eğer birçok kez açılıyor ise bir o kadar uyarı gerek ya da uyarılar bölümüne yeni eklenti.. Yine karar sorgulama, karışma algılanmazsa sevinirim verilen cevaba yönelik fikir sunuyorum. Son olarak ben de aynısını yapıyorum ama ben bir üyeyim. Benim mesajım ilk yapılan uyarı silindikten sonra zaten silinebilir ama o silinmediği sürece demek ki yazılıyormuş diye atılabilir.Adı üstünde moderatör, bu tarz uyarıları yapması gayet normal ve gün için de bu tarz anlayışsız bir sürü konu açılmakta. Özelden uyarsak bile aynı hata yapılmaya devam ediliyor. O yüzden belli bir yetkiye sahip gelmiş birisine görevini nasıl yapacağını söylemek senin işin de değil. Aynı şekilde özelden belirtebilirdin o zaman :?
ne alaka aq ister konunun altına yazar ister özelden sanane konu altına yazıyor ki diğer üyelerde aynı hatayı yapmasın diye düzeltildikten sonra uyarıyı gereksiz bulmuyoruzSadece konu sahibinin anlaması yeterli ise özel mesaj yoluyla iletilir, konu altından değil![]()