Ağa Ben Bir Hesap kapattirdim annesi bana yazdı kizin kim kapadı falan die cocuguda karistirmak istemedim meseleye savcılığa falan gidicem yarın okuluna gelcem Dior aq
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ağa Ben Bir Hesap kapattirdim annesi bana yazdı kizin kim kapadı falan die cocuguda karistirmak istemedim meseleye savcılığa falan gidicem yarın okuluna gelcem Dior aq
Napicam aqAğa Ben Bir Hesap kapattirdim annesi bana yazdı kizin kim kapadı falan die cocuguda karistirmak istemedim meseleye savcılığa falan gidicem yarın okuluna gelcem Dior aq
Ne bilim kanka ya sıkıntı cikarmiSavcılığa Gidip Oğlumun 100 Takipçili Hesabını Kapattılar Diye Şikayetmi Edicek Annesi![]()
yaptığının kanıtı yoksa bişey yok agam.Ağa Ben Bir Hesap kapattirdim annesi bana yazdı kizin kim kapadı falan die cocuguda karistirmak istemedim meseleye savcılığa falan gidicem yarın okuluna gelcem Dior aq
Sadece Video Ya Aldiydim Hava Olsn Die Onuda Durum attiydim aqyaptığının kanıtı yoksa bişey yok agam.
e izledimi kendisi aqSadece Video Ya Aldiydim Hava Olsn Die Onuda Durum attiydim aq
selam dostum hiçbir şey olmaz gönlün rahat olsun hesap kapatmak veya kapattırmak suç değil suç olmadığı içinde boş konuşurlar şikayet etçem vs die sen sesini çıkarma ok de kendi köşende takılNe bilim kanka ya sıkıntı cikarmi
Yok La Okulda Dediler senmi kapadın die bende yokdedim kız eve gidince annesine demiş bukapadi diee izledimi kendisi aq
Eyw kankamselam dostum hiçbir şey olmaz gönlün rahat olsun hesap kapatmak veya kapattırmak suç değil suç olmadığı içinde boş konuşurlar şikayet etçem vs die sen sesini çıkarma ok de kendi köşende takıl![]()
hiiiç bişe olmaz <3Yok La Okulda Dediler senmi kapadın die bende yokdedim kız eve gidince annesine demiş bukapadi die
kardeşim bilmiyirum de ama o hesabı geri açarım de ama gmail felan bilig al sonra google fotograflarına eriş ila ki annesinin gomemesi gerken bi fotogar vb benzeri şeyler yazar sonra forumda kapanmış hespları açan arkaşlar ver açtır 100 50 tl yapan kişler de var instgram verilerini indir sonra sen güçlü olursun anonim bi hesaptan yazarsın sona bom bi sik olmaz korkmaAğa Ben Bir Hesap kapattirdim annesi bana yazdı kizin kim kapadı falan die cocuguda karistirmak istemedim meseleye savcılığa falan gidicem yarın okuluna gelcem Dior aq
Buda varKanka Sıkıntı Olmaz Çünkü Instagram da Şikayet et kısmı boşuna Yok İhlal Etmiştir Kapanmıştır der geçersin