Bilgisayara win 7 tema yüklerken bir anda çöktü açılmıyor , açıldığı zaman da hoş geldiniz geçiyor karanlık ekranda kalıyor anlayan varsa acil yardım ! 🥺🙏
Win 10 güvenli mod başlatma googleye yaz zibil gibi çıkar.Bende bilgisayarı bianda kapattım Windows10 otomatik onarıma hazırlanıyor diyor sonrasında kişisel dosyalar taraniyo diyip o ekranda kalıyor napabilirim
En kötü ihtimal, bilgisayar (win 10 için) donan ekranda 1-2dk bekleyin ve reset tuşuna basın yada kendiniz kapatın. Kendini birkaç defa açmaya çalışacak ve başaramayınca güvenli mod ekranını kendi açacak
Güvenli mod açılmıyor her türlü denedim güvenli modda girmeye çalışınca da kişisel dosyalar tanımlanıyor ekranına atiyoWin 10 güvenli mod başlatma googleye yaz zibil gibi çıkar.
Sonrada sistem geri yükleme win 10 yaz yine zibil gibi çıkar oradan adımları takip edebilirsin.
O zaman format gerekiyor dostum.Güvenli mod açılmıyor her türlü denedim güvenli modda girmeye çalışınca da kişisel dosyalar tanımlanıyor ekranına atiyo
Sorrybu tür konuları yardım kategorisine açın. Düzelttim bir dahakine daha dikkatli olun lütfen.
driverlerin güncelmi kardş xdBilgisayara win 7 tema yüklerken bir anda çöktü açılmıyor , açıldığı zaman da hoş geldiniz geçiyor karanlık ekranda kalıyor
anlayan varsa acil yardım ! 🥺🙏