Acilllll! Bilgisayardan anlayan bi baksın ? (1 Viewer)

Bilgisayara win 7 tema yüklerken bir anda çöktü açılmıyor , açıldığı zaman da hoş geldiniz geçiyor karanlık ekranda kalıyor anlayan varsa acil yardım ! 🥺🙏

Bilgisayara win 7 tema yüklerken bir anda çöktü açılmıyor , açıldığı zaman da hoş geldiniz geçiyor karanlık ekranda kalıyor

anlayan varsa acil yardım ! 🥺🙏

Hayırlı olsun kardeşim pc in yarra yemiş. Şaka şaka bir usb ye windwos 7 veya windows 10 kur setup dosyası intte var klasik windows yükler gibi yükle . Dosyalar silinebilir...

Kuzen içindekiler laxım onu bende biliyorum Allah razı olsun da içindekiler LAZIM bana 🥺

Bilgisayarı açın ve anında F8 tuşuna tekrarlayarak basmaya başlayın. Güvenli modda çalıştırın. Bilgisayar Güvenli modda çalışınca sistem geri yükleme ile sağlıklı çalışan en son yedekleme tarihini bulun ve onu yükleyin.

Win 7 güvenli mod başlatma googleye yaz zibil gibi çıkar.
Sonrada sistem geri yükleme win 7 yaz yine zibil gibi çıkar oradan adımları takip edebilirsin.

En kötü ihtimal, bilgisayar (win 10 için) donan ekranda 1-2dk bekleyin ve reset tuşuna basın yada kendiniz kapatın. Kendini birkaç defa açmaya çalışacak ve güvenli mod ekranını kendi açacak

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,363Konular
3,281,763Mesajlar
320,504Kullanıcılar
sneax9936Son Üye
Üst Alt