Ackermann Şikayeticiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
Öncelikle merhaba forumda yepyeni üye sayılırım ne var ne yok diye bakarken, bekorot ismini görünce şaşırdım yazmadan duramadım.Bekorot denilen şahıs türkiyenin en büyük dolandırıcılarından biridir,eğer atabilicek ise e devletten açılan davaları ve dava içeriğini atsın :D,canı isterse binde bir belki iş yapıyor ama eğer savunmasız ve bilgisiz iseniz geçmiş olsun dolandırıldınız demektir.Kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi yazmış buraya hey yavrum hey kahkaha attım :D,kendiyle iletişime geçmeden önce 50 defa yazmadan önce 150 defa düşünün belkide çoktan tokatlandınız demektir.Sırf adındaki dolandırıcılık indexi kalksın diye kendi sitelerine yalan haber veren birisidir,az google araştırması yapabilirsiniz.İnsanları bir dolandırırsın iki dolandırırsın yakında devlet enseleyecek rahatım deme hiçbir zaman 5 sene 10 sene yaparsın ama er yada geç adalet tecelli eder ister burda ister öteki dünyada.

En büyük örnek olması için bu güzel videoyu buraya bırakmak isterim daha fazla kişinin canı acımaz umarım

forum dişi + telefonda bekorot yaziyor numara vs yazmiyor boş yorum yaparak konu kirletme :)

Rating - 0%
aslında ne yalan söyliyim Ackerman banada kötü niyetli gibi geldi , ısrarla 5tl atıp sonra şikayet konusunu 2. kez açması bilmiyorum Ackerman öyle bir izlenim bıraktın , bekroota karşı kişisel bir husumetin var gibi geldi çee
Abi 20 kasımda katıldığımdan beri aktifim ne yanlışımı gördün ben hizmet alamadım diye şikayet açtım sslere bak tehdit bile etti napayım ben

Rating - 0%
Ha 2 yılda değişmiş temiz iş yapar olmuştur bilemem bende çok uzun zaman önce görmüştüm kendisi açıklama yapar zaten .

Rating - 95.8%
Abi 20 kasımda katıldığımdan beri aktifim ne yanlışımı gördün ben hizmet alamadım diye şikayet açtım sslere bak tehdit bile etti napayım ben
Yanlışın hiç olmadı ama bekrota karşı sanki biraz kasti yapar gibisin, yani şöyleki aslında sen iki seferdir 5tl atıyorsun niye 5tl ? beş liraya ne beklerki bir insan ? amaç farklı gibi ? amacın sanki "işte bakın bekrot dolandırıcıdır eskidende dolandırıcıydı burdada dolandıracak" gibi bir iddianı doğrulamak amaçlı iki seferdir 5tl yolluyorsun çee ben senin 5l ye zaten hizmet beklemediğine eminim çee sanki olay biraz kişiselleştirilmiş gibi bir durum ortaya çıkıyor , yoksa sen forumun saygın üyelerinden birisin o konuda bir şüphe yok.

bekrotu hiç tanımıyorum belkide yamuk biridir bilmiyorum ama ben açılan şikayet konularındaki izlenimimi söyledim.

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
Yanlışın hiç olmadı ama bekrota karşı sanki biraz kasti yapar gibisin, yani şöyleki aslında sen iki seferdir 5tl atıyorsun niye 5tl ? beş liraya ne beklerki bir insan ? amaç farklı gibi ? amacın sanki "işte bakın bekrot dolandırıcıdır eskidende dolandırıcıydı burdada dolandıracak" gibi bir iddianı doğrulamak amaçlı iki seferdir 5tl yolluyorsun çee ben senin 5l ye zaten hizmet beklemediğine eminim çee sanki olay biraz kişiselleştirilmiş gibi bir durum ortaya çıkıyor , yoksa sen forumun saygın üyelerinden birisin o konuda bir şüphe yok.

bekrotu hiç tanımıyorum belkide yamuk biridir bilmiyorum ama ben açılan şikayet konularındaki izlenimimi söyledim.
2 sefer 5 ₺ atmiyor sipariş giriyor 1. sipariş iptal ediliyor yogunluktan veya data eksikligi veya proxyi cok sip beklemesin diye iptal ediliyor kaldirmiyor

2. sip giriyor onada gitmiyor zaten bende servisi kaldiriyom :) adamin derdi bana youtube abone gelmiyor iptal ediliyor diye şikayet acmasi bu tarz konularda ban sebebi değilmi @Gençtürk bu tarz konu direk karalama yapiyor diger servis almiş hepsi anlik tamamlanmiş. konu başligi yanliş ifitra atip dolandirici kelimesi icin kac bedel ödedim ben :)

Rating - 0%
2 sefer 5 ₺ atmiyor sipariş giriyor 1. sipariş iptal ediliyor yogunluktan veya data eksikligi veya proxyi cok sip beklemesin diye iptal ediliyor kaldirmiyor

2. sip giriyor onada gitmiyor zaten bende servisi kaldiriyom :) adamin derdi bana youtube abone gelmiyor iptal ediliyor diye şikayet acmasi bu tarz konularda ban sebebi değilmi @Gençtürk bu tarz konu direk karalama yapiyor diger servis almiş hepsi anlik tamamlanmiş. konu başligi yanliş ifitra atip dolandirici kelimesi icin kac bedel ödedim ben :)
servis alamadığım için şikayet açıyorum sana karşı şahsi bir kinim yok sen gelip tehdit ediyorsun 2 şikayet de sonuçlandı sana bişey olmadı dönüp bana geri şikayet açıyorsun

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
servis alamadığım için şikayet açıyorum sana karşı şahsi bir kinim yok sen gelip tehdit ediyorsun 2 şikayet de sonuçlandı sana bişey olmadı dönüp bana geri şikayet açıyorsun
siparişin iptal oluyor işte gitmiyor sorunlu servis neden hala sipariş verip konu aciyorsun tuaf misiniz olm siz yaşiniz kac amk

Rating - 0%
ben daha fazla yazı yazıp kendimi yormuyorum sonuçlansın lütfen laf anlamıyor çünkü

Rating - 95.8%
Ticari konuna baltalayıcı şeyler yazmadığı için ban cezası alma durumu yok, şikayet konuları normal yani açılabiliyor , ortada bir dolandırıcılık yoksada konu kapatılıp siliniyor zaten.

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
Ticari konuna baltalayıcı şeyler yazmadığı için ban cezası alma durumu yok, şikayet konuları normal yani açılabiliyor , ortada bir dolandırıcılık yoksada konu kapatılıp siliniyor zaten.
Konu sipariş verip gitmemmesi ve iptal olmasi ve dolandirici diye kelime kullanmasi ticaretime engel oluyor Sitenizde reklam ve konulariimz var diger musterlerimiz konuyu görünce bakiye atmaktan vazgeciyor

dolandirici diye başlik atilmasi ve ifitira ve ticaret sitesi olan instagramshop.net dolandirici diye konu acmasi diger actigi konuya bakarsaniz .

Rating - 0%
Konu sipariş verip gitmemmesi ve iptal olmasi ve dolandirici diye kelime kullanmasi ticaretime engel oluyor Sitenizde reklam ve konulariimz var diger musterlerimiz konuyu görünce bakiye atmaktan vazgeciyor

dolandirici diye başlik atilmasi ve ifitira ve ticaret sitesi olan instagramshop.net dolandirici diye konu acmasi diger actigi konuya bakarsaniz .
servis gelmediği için dolandırıcı demem yanlış olabilir onun hakkında özür dilerim ama ben servisin gelmediğine + mesajlara bakmadığına dair kanıtlarımı sunupp şikayetimi açtım

Rating - 95.8%

@Nobody @Gençtürk kardeşlerim bir bakın bu arkadaşın yazdığı duruma , ben ne konusu açılmış tam bilmiyorum hakim olmadığım konular hakkında karar vermek istemem.

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
servis gelmediği için dolandırıcı demem yanlış olabilir onun hakkında özür dilerim ama ben servisin gelmediğine + mesajlara bakmadığına dair kanıtlarımı sunupp şikayetimi açtım
özür dileme ile alakasi yok yasaklanmasini istiyorum bu arkadaşin yasaklanmadigi sürece konuyu okuyan her kişi yanliş anlicaktir.

Rating - 0%
2 kere 72 saat içinde hizmetide alamadım şikayet açmak hakkımdır mesajlarıma bakmadın

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
2 kere 72 saat içinde hizmetide alamadım şikayet açmak hakkımdır mesajlarıma bakmadın
her bi işlem 72 saat süresi var sitenin aciklamasina bakmiyorsunuz canim senin actigin şikayet bekorot dolandirici instagramshop.net den takipci aldim gelmedi parami vermediler die aciyorsun dolandirici die aciyorsun boş konu

sip iade oluyorsa calişmiyordur gitmiyordur kanalda sorun vardir illah bişey vardir yeter sıkıldım şu arkadaşi banlayin @Gençtürk ortada dolandirma olayi yok ifitra atmiş sonra özür diliyor

N

Nobody

Üyenin mağduriyeti giderildiği için çok da uzatmaya gerek yok. Bekorot'un şikayet konusu açmasını da anlıyorum, hakkıdır. Çünkü ikidir 5tl atıp hizmette aksama olduğunu iddia edip üyeye "dolandırıcı" gibi ithamlarda bulunuyorsun. Konu altına her ne kadar @Ackermann adlı üyenin mağduriyetinin giderildiğini ve işlemlerin zamanında gerçekleşmemesinin sebebini yazsa da sen üstüne gidip adamın sabrını taşırmışsın bekorot da doğal olarak tehdit etmiş ki burası hack forumu, cami avlusu değil normal şeyler. Burada kimsenin canını sıkıp size gül göndermesini beklemeyin... Üyenin geçmişi bizi ilgilendirmez biz bu forumda yaşananlara bakarız. Şu dakikadan sonra elinde kanıt olmadan birine dolandırıcı diyen üyelere ceza puanı uygulanacak.

Rating - 0%
her bi işlem 72 saat süresi var sitenin aciklamasina bakmiyorsunuz canim senin actigin şikayet bekorot dolandirici instagramshop.net den takipci aldim gelmedi parami vermediler die aciyorsun dolandirici die aciyorsun boş konu

sip iade oluyorsa calişmiyordur gitmiyordur kanalda sorun vardir illah bişey vardir yeter sıkıldım şu arkadaşi banlayin @Gençtürk ortada dolandirma olayi yok ifitra atmiş sonra özür diliyor
IFTIRA ATMADIM BAK YETER KANITLARIMI ATTIM DIYORUM SEN BANA IFTIRA ATIYORSUN YOK NUMARASIYLA KAYIT OLMADI YOK GADDAR AMCA DIYE

N

Nobody

@Ackermann ayrıca 1. de 5tl atıp hizmet alamadığını iddia edip şikayet konusu açmışsın. Yetmemiş 2. kez 5tl atıp yine aynı konuyu açıyorsun. Kimseye mağdur olduğunu inandıramazsın kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,467Konular
3,268,501Mesajlar
315,237Kullanıcılar
krismatw5Son Üye