Ackermann Şikayeticiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
Merhaba sayin Forum üyeleri Servislerimiz ne kadar aktif olsada arada bi yogun siparişler olarak Youtube Dünya geneline verildigi icin cok yogun oluyor

ve bu sebeb ile 24-72 saat servis aciklamasina Yazdigimiz halde Devamli bekorot Dolandirici Diye konu acip Google indexleme Sebeb olan

Ackermann adli üyeden şikayetciyim Banlamasini talep ediyorum bütün konulara yetiştigim gibi cevap versemde Bu tarz konularda para iadesi oldugu halde halen şikayet konusu acip üyeleri tepkin veriyor Site üzerinde Destek ekibinden ziyada whatsapp hatti 7*24 destek verdigi halde burada haksiz yere konu acip işlerimize engel oluyor​

not : Dolandirici kelime kullanarak ifitara atilmasi üzerinden şikayet konusu acilmiştir.

Baristec

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%

Castiel 

obsesif kompülsif bozukluk hastası
Rating - 100%
Merhaba sayin Forum üyeleri Servislerimiz ne kadar aktif olsada arada bi yogun siparişler olarak Youtube Dünya geneline verildigi icin cok yogun oluyor

ve bu sebeb ile 24-72 saat servis aciklamasina Yazdigimiz halde Devamli bekorot Dolandirici Diye konu acip Google indexleme Sebeb olan

Ackermann adli üyeden şikayetciyim Banlamasini talep ediyorum bütün konulara yetiştigim gibi cevap versemde Bu tarz konularda para iadesi oldugu halde halen şikayet konusu acip üyeleri tepkin veriyor Site üzerinde Destek ekibinden ziyada whatsapp hatti 7*24 destek verdigi halde burada haksiz yere konu acip işlerimize engel oluyor​

not : Dolandirici kelime kullanarak ifitara atilmasi üzerinden şikayet konusu acilmiştir.
Adamın hikayelerini bende gördüm adam yolculuğa çıkmış ondan cevap verememiş @bekorotx

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
api sistemini bilmeyenler boş konu batla atmasin 12 yasındaki cocuklara destek veremem bu yaşta

rus 

seclusion
Rating - 100%
Bekocum afedersin ama geldiğinden beri smm panelinin düzgün çalıştığına dair bir mesaj göremedim, sürekli birileri senin hakkında şikayet açıyorlar. Ha sana dolandırıcı demiyorum ama adını kötüye çıkarmamak için bence bu işleri biraz daha önemseyebilirsin.

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
Kardeşim sen bir hizmet satıyorsun bunlar asla ve asla bahane olamaz. O adam 5 liralık bir şey almış olabilir olay burda işlemin gerçekleşmemesi. 1 liralık bir ticaret bile olsa al gülüm ver gülüm hesabı olmalı.
Hizmet sağliyoruz evet whatsapp destek hattina yazan yok + servis aciklamasinda 24-72 saat arasi ile gelmekte olarak yaziyor aksi

servis sağlayicilarina ilettigimizde otomatik iptal sağlar kafamiza göre iptal sağlamiyoruz bunu belirtlme yapiyoruz

https://instagramshop.net/iade.php sitenin ana sayfasinda yazilmakta okumadan kayit olanlari ne bileyim

rus 

seclusion
Rating - 100%
5 tl mi tokat atiyorum ? senin babanin ayligini ben 3 günde kazaniyorum dostum boş yorum yapma
İlk önce ailemi katarak kullandığın yorumu burada sunmak yerine kendin kazandığın parayı açıklasaydın, yan yana görmediğin paralarla iş yapıyorum. Herkese aynı lafı kullanıp millete 1tl'ye işlem yaparak babamın aylığını 3 günde mi kazanıyorsun çeeçee

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
İlk önce ailemi katarak kullandığın yorumu burada sunmak yerine kendin kazandığın parayı açıklasaydın, yan yana görmediğin paralarla iş yapıyorum. Herkese aynı lafı kullanıp millete 1tl'ye işlem yaparak babamın aylığını 3 günde mi kazanıyorsun çeeçee
Smm ek gelişi aylik 30k paytr ödemesi oluyor Beni tanimadan yorum atiyorsun :) ah ah

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
Forumda üyelere 1₺ kayit olanlara hediye verdigim halde 5 tl tokat atiyor diye konu acanlara da yazik 5tl si adamda site bakiyesi olarak :)

Clintwood

x7style
Rating - 100%
Şikayet konularında polemiğe girmeyin arkadaş kanıtlamış çalışıyormuş sistemi uzatmaya gerek yok kusura bakma bok attık sanada. Ama senin yüzünden elimden giden 80k tiklinin hesabını gün gelecek soracam.

bekorot

SOYTARI
Rating - 0%
lan amcık ağızlı veysel demirde sen gibi konuşuyodu takipçi sosyal medya ayağına kendinden 10 yaş küçük kızlardan nude istediğini gördüm ben bana burda kabadayılık yapma sikerim iman tahtanı siktir git
gel gel whatsapp site icersinde atarli olma ben veysel demir değilim 100 davasi olan kişi degilim :)

Yaz whatsapp erkeksiniz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,491Konular
3,268,661Mesajlar
315,264Kullanıcılar
duru4422Son Üye
Üst Alt