Adalet konusu hakkında

Merhabalar esenlikler dilerim... Daha önce forumda yöneticilik yapan kişi hakkında konu açmıştım fazla göze batmış kısa bi açıklama yapıcam dostlar. Şunu belirtmek isterim'ki...

Merhabalar esenlikler dilerim...
Daha önce forumda yöneticilik yapan kişi hakkında konu açmıştım fazla göze batmış kısa bi açıklama yapıcam dostlar.
Şunu belirtmek isterim'ki Adaletin olmadığı yerde anarşi doğar Adaletin olmadığı yerde hiç bir şey kalıcı değildir o yüzden şuan Yönetime yeni gelecek kişiler yine aynı şekilde aynı hassasiyetle adaletli davranırsa ben yine Aynı hassasiyetle konu açar teşekkürlerimi iletirim. Forumda herhangi bi Yöneticiye en ufak yalakalığım veya herhangi bişeyim olmadı şu zamana kadar Adaletsizlik olduğunda bahsi geçen kişiler'e yine ulaşıp ilettim gerektiğinde açıklama yaptılar hepsi mesaj geçmişimde mevcut gerektiğinde yanlış olduğunun kanaatine vardılar...
Ne yöneticilikte ne başka birşeyde gözüm yok olmazda ben Unumu eledim eleğimi astım tabiri caizse...
Yeni gelicek yeni gelmiş Yönetici arkadaşlara başarılar dilerim sevgiyle sağlıcakla esenlikle kalın dostlar...

Bir kişiye karşı yapılmış haksızlık, bütün insanlığa karşı yapılmış haksızlık demektir. – Emile Zola

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yeni gelecek kişilere demek istediğim, doğruyu-yanlışı ayırt edin. Haksızlığa hiçbir zaman ne pahasına olursa olsun sessiz kalmayın.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,957Konular
3,284,366Mesajlar
318,242Kullanıcılar
kara ejderSon Üye
Üst Alt