Adim adım Kandil'e

Adim adım kandil dağına ilerliyoruz şu an kuşatmış durumdayız

Adim adım kandil dağına ilerliyoruz şu an kuşatmış durumdayız
Y6MJG6.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
dostum kandilde terörist varmı hala gerçekten ? davulla zurnayla gidiliyor teröristler kaçmıyormu ? çee teröristlerin çoğu suriyeye geçmiştir, geriye biraz kurbanlık mal terörist bırakmışlardır yinede göstermelik, ama kandilin alınması ve oraya üst kurulması geleceğimiz açısından çok iyi olacaktır, terör saldırıları baya bir kesilecektir inşlh.

dostum kandilde terörist varmı hala gerçekten ? davulla zurnayla gidiliyor teröristler kaçmıyormu ? çee teröristlerin çoğu suriyeye geçmiştir, geriye biraz kurbanlık mal terörist bırakmışlardır yinede göstermelik, ama kandilin alınması ve oraya üst kurulması geleceğimiz açısından çok iyi olacaktır, terör saldırıları baya bir kesilecektir inşlh.
Şu an zaten terörün hakim olduğu sadece 3 nokta kaldı onlardan 1. Kandil 2. Kato daği 3. Bester Dereler şu an oralarda da operasyonlar icra ediliyor fakat öncelik Kandil çünkü hala etkin terör kampları var

Şu an zaten terörün hakim olduğu sadece 3 nokta kaldı onlardan 1. Kandil 2. Kato daği 3. Bester Dereler şu an oralarda da operasyonlar icra ediliyor fakat öncelik Kandil çünkü hala etkin terör kampları var
Dostum Türkler SU-57 alacaklarmış F37 ihracatını amerikan liberal piçleri reddetmiş umarım alıp bol bol amerikan köpeği vurursunuz SU-57'ye NATO'nun koyduğu lakap : "Jet katili" dir :D ve Azerbaycan gibi ülkeler de kullanıyor :)

Kendisinin resmi :

1029798584.png

Son düzenleme:
Ruslar kendilerini çok kasıyorlar ama tarihte her konumda kazanan taraf hep ABD oldu ☮
Amerika mı ? Vietnam da kim kazandı :D peki somali'de :D amerikalılar müttefiksiz hiçbir savaşı kazanamaz ancak Ruslar müttefiksiz olarak soğuk savaşta uzay yarışında bile galibiyeti kazanmış bir millettir ki Yuri Gagarinin uzaya çıktığından kimse şüphe etmiyor ancak amerikanın uzaya çıkıp çıkmadığı Aya ayak basıp basmadığı bile sorgulanıyor :D dediğim gibi Rusya kapalı bir devlettir teknolojisini satmaz kolay kolay :) ve rusya tek başına bir kutuptur ancak amerika ile avrupa ancak beraber bir kutup olabilirler :D tabi son günlerde S300 ler ile düşürülen amerikan uçaklarını da sayarsa amerika rusyayla yarışacak güçte değil en azından askeri alanda değil :D gitsinler ticaret yapsınlar bizimle neden askeri alanda kafa tokuşturuyorlar :D

Son düzenleme:
Rusların "özgürlük" anlayışı bi harika, hala komünizm çok güçlü Rusyada pek belli etmeseler de Putin de bir komünist.
Komünizm insanlığa karşı bir suçtur, terördür, insanlık dışıdır anti-hümanizmdir, tüm dünyadaki konuşan rusları zehirliyorlar en son İngilterede ki olaylar.

132,440Konular
3,281,014Mesajlar
317,579Kullanıcılar
tigoni9639Son Üye
Üst Alt