-
hax0r.tr
<?php dAyı ?>
Adim adım kandil dağına ilerliyoruz şu an kuşatmış durumdayız
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Adim adım kandil dağına ilerliyoruz şu an kuşatmış durumdayız
teröristlerin çoğu suriyeye geçmiştir, geriye biraz kurbanlık mal terörist bırakmışlardır yinede göstermelik, ama kandilin alınması ve oraya üst kurulması geleceğimiz açısından çok iyi olacaktır, terör saldırıları baya bir kesilecektir inşlh.Şu an zaten terörün hakim olduğu sadece 3 nokta kaldı onlardan 1. Kandil 2. Kato daği 3. Bester Dereler şu an oralarda da operasyonlar icra ediliyor fakat öncelik Kandil çünkü hala etkin terör kampları vardostum kandilde terörist varmı hala gerçekten ? davulla zurnayla gidiliyor teröristler kaçmıyormu ?teröristlerin çoğu suriyeye geçmiştir, geriye biraz kurbanlık mal terörist bırakmışlardır yinede göstermelik, ama kandilin alınması ve oraya üst kurulması geleceğimiz açısından çok iyi olacaktır, terör saldırıları baya bir kesilecektir inşlh.
Haklısın fakat zaten Türkiye ye gelen terör unsurları Kandil ve Kuzey ırak çevresinden geliyorönce türkiye temizlenmeli diye düşünüyorum
Allah razı olsun kardeşimKazasız Belasız Sağsağlim Dönersiniz İnşallah @@h4Dayı
olum o imza ne:SAD:WE:WQE:WSokmazlarrez alın Türkiye yine masada kaybedecek çünkü doğru siyasetçiler yok
![]()
Tutmayın küçük enişteyiolum o imza ne:SAD:WE:WQE:W
Dostum Türkler SU-57 alacaklarmış F37 ihracatını amerikan liberal piçleri reddetmiş umarım alıp bol bol amerikan köpeği vurursunuz SU-57'ye NATO'nun koyduğu lakap : "Jet katili" dirŞu an zaten terörün hakim olduğu sadece 3 nokta kaldı onlardan 1. Kandil 2. Kato daği 3. Bester Dereler şu an oralarda da operasyonlar icra ediliyor fakat öncelik Kandil çünkü hala etkin terör kampları var
Sokmazlarrez alın Türkiye yine masada kaybedecek çünkü doğru siyasetçiler yok
![]()
Amerika mı ? Vietnam da kim kazandıRuslar kendilerini çok kasıyorlar ama tarihte her konumda kazanan taraf hep ABD oldu ☮