admin panel shell upload sorunu ???

S.a konularda baktım bulamadım ve sitenin arama bölümünde bir sorun olduğu için aratamadım böyle bir konu varmı yok mu diye Benim olayım şu : sitenin admin paneli üzerinden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a konularda baktım bulamadım ve sitenin arama bölümünde bir sorun olduğu için aratamadım böyle bir konu varmı yok mu diye

Benim olayım şu : sitenin admin paneli üzerinden server a shell atmak istiyorum fakat site .jpg uzantılı dosyaları kabul ediyor ve dosya ismine bakmaksızın kendisi adlandırarak serverine atıyor.

yani siz siteye a.jpg yüklüyorsunuz site de 213645643135.jpg şeklinde atıyor. bu sorunu yerli yabancı yüzlerce sitede denedim fakat çözemedim. tamper data ve benzeri herşeyi denedim bunun olayı başka ama anlamadım bilen varsa yardımcı olursa herkese bu konu ne mutlu şimdiden teşekkür ederim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
tolank ne de güzel anlatmışsın bro :D
kardeşim skype ekle bende yeniyim de 2 aylık bir bilgim var ama 2 yıllıkları eziyorum işte :/
[ kimse artislik olarak algılamasın artislik yapcak olsam yeniyim 2 aylık bilgim var demem :D ]

Arkadaşlar özellikle yardım konularında özelden ulaş,skypeden ulaş deyip konuyu cıkmaza sokuyoruz bu konunun burda cözüme kavuşması gerekiyor ki başka biri bu konuya baktığında cevabı bulabilsin o yüzden bilgilerinizi özelden değil burda yorum olarak atın ki herkes faydalansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,424Konular
3,282,108Mesajlar
319,017Kullanıcılar
ref3508Son Üye
Üst Alt