Adminler kusura bakmayın

Merhaba adminler kusura bakmayın özellikle bad abi valla ben senin platformdaki yerini bilmiyodum kusura bakma abi yaşın benden büyük saygısızlık yaptıysam al simson abi sen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba adminler kusura bakmayın özellikle bad abi valla ben senin platformdaki yerini bilmiyodum kusura bakma abi yaşın benden büyük saygısızlık yaptıysam al simson abi sen bana dilenci dedigin için ben sana sövdüm yoksa düşmanım deilsin bişy değilsin sövmem valla sadece öyle dedigin için zoruma gitti kusura bakmayın beyler.

@Al Simmons
@baDsectQr
@Mectruy

Merhaba adminler kusura bakmayın özellikle bad abi valla ben senin platformdaki yerini bilmiyodum kusura bakma abi yaşın benden büyük saygısızlık yaptıysam al simson abi sen bana dilenci dedigin için ben sana sövdüm yoksa düşmanım deilsin bişy değilsin sövmem valla sadece öyle dedigin için zoruma gitti kusura bakmayın beyler.

@Al Simmons
@baDsectQr
@Mectruy

özür dilemek hatanı bilmekte bir erdemdir tebrikler.

@Al Simmons
@baDsectQr
@Mectruy
Kes la logcu ibne bide utanmadan konu aciyon hâlâ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,924Konular
3,272,708Mesajlar
316,574Kullanıcılar
dantexsSon Üye
Üst Alt