Adminler Yada Bilen Birileri Bakabilirmi

Ben Buraya Küfür Etmeye gelmedim Düzgünce sorum olacak Banlamassanız Sevinirim Siz 2 Sorum Olacak 1.si Bu Yazdıklarınızın Hepsi Doğrumu blogspottakilerin 2.si doğruysa cedkan...

Ben Buraya Küfür Etmeye gelmedim Düzgünce sorum olacak Banlamassanız Sevinirim
Siz 2 Sorum Olacak
1.si
Bu Yazdıklarınızın Hepsi Doğrumu blogspottakilerin
2.si
doğruysa cedkan bir yafes mehmet ismail tellimi

Siz 2 Sorum Olacak
1.si
2.si

Kardeşim orada yazanlar devlet tarafından desteklenen https://www.cyber-warrior.org'un admini CW-Doktoray'a aittir
ishak telli doktoray'ın bilgilerini pkklılara verdiği için doktoray ishak telli'yi ifşa etmiştir ondan sonra ayt dağıldı zaten

Siz 2 Sorum Olacak
1.si
2.si
Ek olarak google'a The_bekir vurugun yaz ayt'nin içinde nasıl insanların barındığını gör o sitede %99'u senın gibi hiç birşey bilmeyenler
sağda soldduyup kayıt oluyolar, zaten bizim balon medya böyle primli şeyleri şişirdikçe şişiriyor.

az önce bu foruma Ledün aptal salağı didos atmaya çalıştı hack bilmediği için :)

Ek olarak google'a The_bekir vurugun yaz ayt'nin içinde nasıl insanların barındığını gör o sitede %99'u senın gibi hiç birşey bilmeyenler
sağda soldduyup kayıt oluyolar, zaten bizim balon medya böyle primli şeyleri şişirdikçe şişiriyor.

az önce bu foruma Ledün aptal salağı didos atmaya çalıştı hack bilmediği için :)
Ciddimisin didos Konusunda :D :D:D:D

Herşey Dediğiniz Gibi Birbirine Bağlanıyor Telli Zaten Ayrılıyo Büyük İhtimalle Cedkan Da O Ülen O Değilde Bunca Sene Boşa İnanmışım

131,742Konular
3,270,937Mesajlar
316,066Kullanıcılar
Üst Alt