Ben Buraya Küfür Etmeye gelmedim Düzgünce sorum olacak Banlamassanız Sevinirim Siz 2 Sorum Olacak 1.si Bu Yazdıklarınızın Hepsi Doğrumu blogspottakilerin 2.si doğruysa cedkan...
Ayyıldız Timde http://ayyildiz-tim-mehmet-telli.blogspot.com.tr/kim la onlar :Z
Ben Buraya Küfür Etmeye gelmedim Düzgünce sorum olacak Banlamassanız Sevinirim
Siz 2 Sorum Olacak
1.si
Bu Yazdıklarınızın Hepsi Doğrumu blogspottakilerin
2.si
doğruysa cedkan bir yafes mehmet ismail tellimi
Ek olarak google'a The_bekir vurugun yaz ayt'nin içinde nasıl insanların barındığını gör o sitede %99'u senın gibi hiç birşey bilmeyenlerBen Buraya Küfür Etmeye gelmedim Düzgünce sorum olacak Banlamassanız Sevinirim
Siz 2 Sorum Olacak
1.si
2.si
kardeş onları biz yazmadık ayt vs. cw sevişmesi sonrası çıkan ifşalar bunlarBen Buraya Küfür Etmeye gelmedim Düzgünce sorum olacak Banlamassanız Sevinirim
Siz 2 Sorum Olacak
1.si
2.si
Ciddimisin didos KonusundaEk olarak google'a The_bekir vurugun yaz ayt'nin içinde nasıl insanların barındığını gör o sitede %99'u senın gibi hiç birşey bilmeyenler
sağda soldduyup kayıt oluyolar, zaten bizim balon medya böyle primli şeyleri şişirdikçe şişiriyor.
az önce bu foruma Ledün aptal salağı didos atmaya çalıştı hack bilmediği için![]()
Zararın neresinden dönersen kardır kardeşim. Yoldan dönmek için hala geç değil.Herşey Dediğiniz Gibi Birbirine Bağlanıyor Telli Zaten Ayrılıyo Büyük İhtimalle Cedkan Da O Ülen O Değilde Bunca Sene Boşa İnanmışım
Saol Bro Ayrıldım Bugün şimdi ilişkiyi kesecem bide Adı ayyıldız tim olacakZararın neresinden dönersen kardır kardeşim. Yoldan dönmek için hala geç değil.