Selam arkadaşlar şahsen gelişirse çok yararlı ve tehlikeli olabilecek bu yazılımı burada paylaşma kararı aldım. Crackleyen kişi arkadaşımdır.
İNDİRME LİNKİ:
İNDİRME LİNKİ:
VİRÜSTOTAL SONUCU :
Photoshop, yaratıcı sürecinizi devrim niteliğinde yeniliklerle kolaylaştırıyor. İşte bu araçları projelerinizde nasıl kullanabileceğinize dair bazı ipuçları:
Hiçbir Şeyden Bir Şey Yaratın: Metinden Görsele Özelliği
Photoshop'un Metinden Görsele özelliği sayesinde sadece betimleyici bir metin yazarak detaylı ve yaratıcı sahneler oluşturabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için adım adım rehber:
- Photoshop'u Açın ve Yeni Bir Tuval Oluşturun: Sahnenizi oluşturmak için boş bir tuval açın.
- Metinden Görsele Özelliğine Erişin: Araçlar menüsünden Metinden Görsele özelliğini bulun.
- Betimleyici Bir Metin Yazın: Oluşturmak istediğiniz sahneyi ayrıntılı olarak düşünün ve yazın. Örneğin:
- "Gün doğumunda huzurlu bir dağ manzarası, ön planda berrak bir göl ve gökyüzünde uçan kuşlar."
- Tarz Tercihlerinizi Belirleyin: Hayalinizdeki sahneye uygun bir stil seçin; gerçekçi, sulu boya, çizgi film tarzı veya başka bir estetik tercih.
- Sahneyi Oluşturun: Photoshop, betimlemenize dayanarak sahneyi oluşturur. Dakikalar içinde benzersiz ve tam anlamıyla hayal ettiğiniz bir görüntüye sahip olacaksınız.
(Yazı Yapay Zeka İle Oluşturulmuştur. İyi günler)
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl