Adsense onayı

Adsense onayı taktiği bilen var mı 3 defadır alamıyorum

Bir blog ac temiz bir tema ile sonra icerigi webmaster ve hosting detaylarını içeren 40 kadar icerik ekle sonra adsense basvur. Onaylar.

Onemli olan şey sitenin kategorisinin belirgin olmasıdır.

Kategorisi mesela SEO writer gibi gibi mi olmalı money reflect.com bir türlü alamıyorum
Ya kategori dediğim içeriğin belirgin olmalı, mesala her telden konu yazan bir blog un adsense alması biraz daha sıkıntı, adsense algoritması siteni kontrol ettiği zaman demeli evet bu webmaster sitesi veya evet bu rentacar sitesi

Ya kategori dediğim içeriğin belirgin olmalı, mesala her telden konu yazan bir blog un adsense alması biraz daha sıkıntı, adsense algoritması siteni kontrol ettiği zaman demeli evet bu webmaster sitesi veya evet bu rentacar sitesi
Aaa anladım şimdi sitemde iki kategori var dessert ve Technology şimdi buna onay gelmez

Aaa anladım şimdi sitemde iki kategori var dessert ve Technology şimdi buna onay gelmez
Karmaşık olmayacak içeriğini değiştirip bir alana odaklanmalısın, hatta daha önce ret yediysen bu domaine, sana tavsiyem sıfırdan bir site aç, örnek yemek tarifleri sitesi açarsın tek içerik yani çee maksat adsenseyi onaylatabilmek.

131,921Konular
3,272,683Mesajlar
316,572Kullanıcılar
sdcanSon Üye
Üst Alt