Rating - 100%
benim düşüncem operatörlere söylüyor onlar atıyordurbenim telefon bozuk. ancak anladığım üzere devlet uzaktan telefon kontrolu yapabiliyor.
mesela aklıma gelen bi senaryo afad intranetine sızabilirseniz. çok kolay bir ph-1ShİN-gg yöntemiyle para çekebilirsiniz.
evet bu da mantıklı. acaba nasıl yaptılar? arkalarındaki teknoloji neydi? attığımız IMEI dolayısıyla mı yoksa SIM Card üzerinden mi telefona hükmediyorlar onu çözemedim. bilgisi olan biri yeşillendirirse sevinirimbenim düşüncem operatörlere söylüyor onlar atıyordur
Sim üzerindendir zor bişi değil gibi , aynı zamanda Google un da deprem uyarısı var telefon sessiz de olsa bile sesi açıp alarm çaldıriyor Antalya depreminde yapmıştı depremden 1 saniye önce falan veriyor alarmıevet bu da mantıklı. acaba nasıl yaptılar? arkalarındaki teknoloji neydi? attığımız IMEI dolayısıyla mı yoksa SIM Card üzerinden mi telefona hükmediyorlar onu çözemedim. bilgisi olan biri yeşillendirirse sevinirim
androidlere gidio snrm genellikle yada operator farkıŞuan yanımda 4 tel var 1 tanesine bile böyle bir şey veya mesaj gelmedi
Operatör farkı olabilir yada şehire göre değişmis olabilir , iPhone a da gittiandroidlere gidio snrm genellikle yada operator farkı

Operatör nebize gelmedi
vodafoneOperatör ne

Türkcell ve telekom var ikisindede geldi bendeOperatör ne
bende yaşadım noluyor dedik XDAFAD deneme olarak bazı kişilere acil durum mesajı attı ,
Edit : Evde oturuyordum ailedeki tüm telefonlardan alarm çalmaya başladı dedim noluyor ajxhs
Ekli dosyayı görüntüle 34374