Haber AFAD acil durum mesajı

AFAD deneme olarak bazı kişilere acil durum mesajı attı , Edit : Evde oturuyordum ailedeki tüm telefonlardan alarm çalmaya başladı dedim noluyor ajxhs

AFAD deneme olarak bazı kişilere acil durum mesajı attı ,

Edit : Evde oturuyordum ailedeki tüm telefonlardan alarm çalmaya başladı dedim noluyor ajxhs

IMG_20220612_150754.jpg

benim telefon bozuk. ancak anladığım üzere devlet uzaktan telefon kontrolu yapabiliyor.
mesela aklıma gelen bi senaryo afad intranetine sızabilirseniz. çok kolay bir ph-1ShİN-gg yöntemiyle para çekebilirsiniz.

evet bu da mantıklı. acaba nasıl yaptılar? arkalarındaki teknoloji neydi? attığımız IMEI dolayısıyla mı yoksa SIM Card üzerinden mi telefona hükmediyorlar onu çözemedim. bilgisi olan biri yeşillendirirse sevinirim
Sim üzerindendir zor bişi değil gibi , aynı zamanda Google un da deprem uyarısı var telefon sessiz de olsa bile sesi açıp alarm çaldıriyor Antalya depreminde yapmıştı depremden 1 saniye önce falan veriyor alarmı

Sim üzerine bildirim yiyoruz Chimera tool Veya Trtool uzerinden kolaylikla gorebilirsiniz telefon kontrolu die birşeyleri yok uygulama tarzı msgbox mevcut sadece bildirim yansıtabilirler

Bana mesaj wifi üzerinden geldi, wireless emergany call olarak. Muhtemelen operatörlere söylüyorlar

131,656Konular
3,270,125Mesajlar
315,704Kullanıcılar
adren4lSon Üye
Üst Alt