Afganistan APTALDIR !

Rating - 0%
Tarihte ilk defa bir terör grubu ülkeyi ele geçirdi:) askerler kaçıyor Afganistan yüz karası bir ülkedir kadın ve ya çocuk harici kimseye üzülmüyorum Taliban felan boş yakındaki ülkeler en kısa zamanda indirirler diye düşünüyorum :)

Rating - 100%
ülkeden kaçan afgan vatandaşlar türkiye'ye giriyor ne olursa olsun cezasını biz çekiyoruz :)

Rating - 0%
Girmesinler amk oğulları canada bütün okumuş insanları aldı zaten bir amk salakları bize kaldı ama ne olursa olsun dünyada ilk yaşanıyor Afganistan böyle bir ülke

• Haha
Tepkiler: Zns
Rating - 100%
alllllllllllahuuuuuuuuuuuuuu akbaaaaaaaaaaaaeeer
işte sorun bu tay-it'in allah aşkı yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı çok dinci birisi ama vergilerin anasını sikiyor deprem falan filan vergisi veriyoruz ama afet olunca iban veriyor bağış yapın diyor bize iban veriyor başka ülkeye 30 milyon dolar bağış yapıyor, yani kısacası tay-it destekcisi olan kişiye saygı duymuyorum allahtan tek duam ak destekliyici olan bir ailenin kız çocuğunu ve annesine tecavüz ederler gelen afganlar onlar oy veriyor onlar sikilsin oy veriyorsun cezasını bacının namusuyla ödesin kahpeler

• Like
Tepkiler: Zns
Rating - 0%
işte sorun bu tay-it'in allah aşkı yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı çok dinci birisi ama vergilerin anasını sikiyor deprem falan filan vergisi veriyoruz ama afet olunca iban veriyor bağış yapın diyor bize iban veriyor başka ülkeye 30 milyon dolar bağış yapıyor, yani kısacası tay-it destekcisi olan kişiye saygı duymuyorum allahtan tek duam ak destekliyici olan bir ailenin kız çocuğunu ve annesine tecavüz ederler gelen afganlar onlar oy veriyor onlar sikilsin oy veriyorsun cezasını bacının namusuyla ödesin kahpeler
👽

131,544Konular
3,269,128Mesajlar
315,384Kullanıcılar
seytanizimSon Üye
Üst Alt