Tarihte ilk defa bir terör grubu ülkeyi ele geçirdi:) askerler kaçıyor Afganistan yüz karası bir ülkedir kadın ve ya çocuk harici kimseye üzülmüyorum Taliban felan boş...

Tarihte ilk defa bir terör grubu ülkeyi ele geçirdi:) askerler kaçıyor Afganistan yüz karası bir ülkedir kadın ve ya çocuk harici kimseye üzülmüyorum Taliban felan boş yakındaki ülkeler en kısa zamanda indirirler diye düşünüyorum :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
alllllllllllahuuuuuuuuuuuuuu akbaaaaaaaaaaaaeeer
işte sorun bu tay-it'in allah aşkı yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı çok dinci birisi ama vergilerin anasını sikiyor deprem falan filan vergisi veriyoruz ama afet olunca iban veriyor bağış yapın diyor bize iban veriyor başka ülkeye 30 milyon dolar bağış yapıyor, yani kısacası tay-it destekcisi olan kişiye saygı duymuyorum allahtan tek duam ak destekliyici olan bir ailenin kız çocuğunu ve annesine tecavüz ederler gelen afganlar onlar oy veriyor onlar sikilsin oy veriyorsun cezasını bacının namusuyla ödesin kahpeler

• Like
Tepkiler: Zns
işte sorun bu tay-it'in allah aşkı yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı çok dinci birisi ama vergilerin anasını sikiyor deprem falan filan vergisi veriyoruz ama afet olunca iban veriyor bağış yapın diyor bize iban veriyor başka ülkeye 30 milyon dolar bağış yapıyor, yani kısacası tay-it destekcisi olan kişiye saygı duymuyorum allahtan tek duam ak destekliyici olan bir ailenin kız çocuğunu ve annesine tecavüz ederler gelen afganlar onlar oy veriyor onlar sikilsin oy veriyorsun cezasını bacının namusuyla ödesin kahpeler
👽

For the first time in history, a terrorist group has taken over the country, the :)soldiers are fleeing Afghanistan is a disgraceful country, I don't feel sorry for anyone other than women or children, I think the Taliban or something is empty, nearby countries will take it down as soon as possible.:)
endişelenmene gerek yok

132,972Konular
3,280,638Mesajlar
318,374Kullanıcılar
jekale31Son Üye
Üst Alt