ne alaka aptal kızla ben dc de konuştum erkek olsa erkek derim kanıtın varmı amq ?İsmet abinin banlanması hepimizi üzdü biliyorum .d
İşin sacma tarafı kızın sevgilisi bile var ama herkes erkek diyor 😃ne alaka aptal kızla ben dc de konuştum erkek olsa erkek derim kanıtın varmı amq ?
Götü tutuşan mila olur gibi .d
Puauahahha neredesin ulan senHarezmi spyhackerz.org'da kavgasız geçen günleri araştırırken 0'ı bulmuştur.
annenin sekreterliğini yapıyorum(!) 😎Puauahahha neredesin ulan sen
sevgilisi ile dc de sesli konuşuyorlardı mareşalaİşin sacma tarafı kızın sevgilisi bile var ama herkes erkek diyor 😃
evet belo erkek mec kendisi demiştiErkek olan mila değil beloved aw sklsdllslwpdkwpdkpwkx
Ve senin gerçek yüzunu görmeleri için kişi çekecektm ama götün tutuşunca attın gruptan ;/
kanıtın varmı yada dc varsa onlar aktif oldu zmn ses çekem ?:dErkek olan mila değil beloved aw sklsdllslwpdkwpdkpwkx
Belovedin erkek olduğuna inanmıyorumErkek olan mila değil beloved aw sklsdllslwpdkwpdkpwkx
Bekle aq kızıNur kaşarı hanı benim reklam yaptığım site nerde ss at
Dimi xksldmwldmwldnevet belo erkek mec kendisi demişti
Çıkan sensin aptal yawVe senin gerçek yüzunu görmeleri için kişi çekecektm ama götün tutuşunca attın gruptan ;/
Ss? Maloş seni az sallada tutayımhttps://darkcyberz.com/forum/ mila kaşarının reklam yaptığı forum sitesi![]()
AAAAAAAAAAAAAAA Sende reklam yaptın şimdihttps://darkcyberz.com/forum/ mila kaşarının reklam yaptığı forum sitesi![]()
Gruptan attın ya amq kızı nasıl ss alayım tek gayen forum basmak dkldmwl essek evladı seniSs? Maloş seni az sallada tutayım
Ne Diyosun kardeşim nezaman attım ben kanıt olmadan bana iftira mı atacağını sanıyorsun?Gruptan attın ya amq kızı nasıl ss alayım tek gayen forum basmak dkldmwl essek evladı seni
8 aydır burdayım şimdi mi bascam amk malıGruptan attın ya amq kızı nasıl ss alayım tek gayen forum basmak dkldmwl essek evladı seni
grup diye forum için reklam grubuna çeken avel ya kdldmldlwldkNe Diyosun kardeşim nezaman attım ben kanıt olmadan bana iftira mı atacağını sanıyorsun?
Ss at iit bekliyorum 💋grup diye forum için reklam grubuna çeken avel ya kdldmldlwldk
Bak bebe buradaki insanları belovedin formuna çekiyorsun dklmdwpdmldkks ve bunun için de grup açıyorsun acınası varlıksın8 aydır burdayım şimdi mi bascam amk malı