Akbank ile 1080TL Kazan!!!

🚀Akbank Chip Para Kampanyası! 🎁 Ödül 200 TL Toplam 1000 TL!! (En fazla 5 kişi sizin davet kodunuzla üye olabilir!) ✅Kayıt olurken vadesiz hesap seçiyorsunuz yıllık kullanım...

🚀Akbank Chip Para Kampanyası!

🎁 Ödül 200 TL Toplam 1000 TL!!
(En fazla 5 kişi sizin davet kodunuzla üye olabilir!)

✅Kayıt olurken vadesiz hesap seçiyorsunuz yıllık kullanım ücreti yok ve istediğiniz zaman geri kapatabilirsiniz!

Lütfen Girmeden Önce Onay Alınız. 5 Kişilik Kotalar Mevcuttur, kod dolunca yenisi eklenecektir. Onay almadan işlem yaparsanız sorumluluğum dahilinde değildir.

👉Üye olun
www.akbank.com/MobildenYap

👉Davet Kodu: 100010145640

📢 Hesap Açılış Adımları
🏆 Akbank uygulamasına giriş yap ve Akbank'lı olmak istiyorum butonuna tıkla 🏆
🏆 Gerekli yerleri doldurun ve davet kodunu gir yerine size ilettiğim davet kodunu girin 🏆
🏆 Görüntülü görüşmeyi tamamlayın 🏆
( NFC Özelliği var ise anında açabilirsiniz yok ise başka bankaya ait hesabınızdan 1 TL gönderim yapabilirsiniz. Başka banka hesabınız da yok ise kurye beklemek zorundasınız )
🏆 Hesap açılışı tamamlandıktan sonra herhangi bir problem yok ise ödül bana yansıyor ve ben de ödemenizi yapıyorum 🏆

📢 Bilgilendirme lütfen okuyunuz
Kurye seçeneği ile ilerleyecek arkadaşlar lütfen yazmasın.
Ödülün bana yansımaması durumunda ödeme yapmıyorum.

Banka tarafından oluşacak problemler sorumluluğum dahilinde değildir.
Kampanya Koşullarını lütfen okuyunuz. Pek bir detay yok zaten.
Kampanya Koşulları; Arkadaşlarını Akbank'a Davet Et Kazan! | Akbank
Hesap açılışı tamamlanmadan büyük ihtimalle ödül bana gelmiyor, lütfen hesap açılışını erteleyecek iseniz davet kodunu istemeyiniz.

⏰Kampanya dönemi: 31.10.2022 tarihinde sona erecek!!

Not : Ödül bana geldiği gibi ödemenizi size yaparım . Yani 1 saate sürebilir , 1 haftada . 5 kişi ile sınırlıdır . 80 TL alırsınız.Siz de 5 kişiyi davet ettiğinizde 1000tl veriyor toplamda 1080TL kazanmış oluyorsunuz.

NOT: Referanslarıma ödeme yapma kanıtlarım önceki konularımda mevcuttur.
İLETİŞİM
Whatsapp: 05318642926
Telegram: vevrenn

131,735Konular
3,270,794Mesajlar
316,032Kullanıcılar
Üst Alt