Aktiflik. Nasıl Yükseltiriz Önerim.

Öneriler

• Yararlı

• Yararsız

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeTwork_убийца

NeTwork_Assasin |
Rating - 0%
Gördüğünüz Üzere Forumda Core Kitle 2-3-4 yıldız dışında pek üye göremiyoruz. Bunu Arttırmanın'da Bence Birkaç Yolu Var

• Büyük Operasyonlar Yaparak Adımızı Daha Fazla İnsan'a Duyurmak.(Burada Sadece Hack Timi'ni Demiyorum. Tüm Güncel ve Aktif Olan Forum Üyelerinin Bunu Yapması.)
  • Içerik. Gördüğünüz Üzere 1* Olanlar Içeriklere Ulaşamıyor. Oneri : 1* Olanlar Için Özel İçerik Bölümü Ve Klüpler(THT'deki Gibi Veya Acemi Timleri VS.(Bunlar Reklam Olarakta Iyi Iş Yapar.))
  • Tasarım. Tasarım Yaklaşık 1-2 Sene Önceki Tasarımlar Kadar Eski Duruyor Tasarımın Yenilenmesi Hem Forumun Iyiliğine Olur Hemde Güncel Kalırız.
  • Rütbeler. Rütbeler Belirli Belirli Mesajlarda Atlanmalı Yoksa Arkadaşlar Admin Rütbeyi Verene Kadar Yıllar Geçer Diyip Siteden Quit Atıyor.(Daha Çok Mesaj İsteği Daha Çok Aktiflik. Daha Çok Üye Demek)
Benim Önerilerim Bu Kadar. Daha Fazla Önerisi Olan Arkadaşlar Alt'a Yorum Olarak Yazabilir.

Rating - 0%
spyhackerz in üye derdi hit derdi hiç olmadı yıllardır biz kendi içimizde bir aileyiz . Ancak ben hacki bıraktım 3 yıl önce ufaktan geri dönme çabasına girmek istedim forumdan bazı kardeşlerime özelden msj attım yani sanki düşmanmışız gibi cevap verme yada kullandıkları yöntemleri paylaşmama gibi bir düstur edinmişler . Buranın eski üyelerindeniz ve çokta olsa azda olsa emeğimiz geçti ancak bizler kendi aramızda bilgi paylaşımı yapmıyorsak yeni gelenler zaten hiç durmaz ....

Rating - 0%
Gerekli değil helede mesajla rütbe olayı aile ortamını bozar çok saçma olur

I

Isko~

Istesek gunde 50-60 uye cekeriz ama gerekmez.
Burasi ayt gibi cocuk kreşı deil.
Yonetim herzaman gizlice konulari takip eder kim nekadar deger emek veriyor bakar, ona gore rutbenizi alirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,535Konular
3,269,057Mesajlar
315,362Kullanıcılar
Harun beySon Üye
Üst Alt