Aktiflik neden az ? Nasıl yükselir öneri :)

Rating - 0%
ilk olarak forumda fazla aktif sayısı yok forumu güzelce bir tanıtacak sürekli hiç durmadan paylaşım yapacak youtube , facebook sayfaları lazım 2. olarak herkes hacklediği siteyi spyhackerz.com adına alma zorunluluğu gelse iyi olur çünkü ben mirrior h sitesinden geldim buraya :) son olarak herkes çabalamalı ( zaten yeterince çabalıyorsunuz ama bazı kişiler dışında ) toplu olarak siteyi nasıl daha aktif hale getiririz bu gibi fikirler üretmeliyiz :) herkes en az 3 konu yardımcı olmak için örneğin brute force hack gibi bildiklerini az da olsa anlatmalı araştıracak konular olmalı bu benim önerimdir bir ahlaksızlığım oldu ise affedin lütfen :( iyi forumlar .....

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Özgün paylaşım her zaman önemlidir. Oradan buradan kopya değilde kendimiz birşeyler yaparak paylaşım yaparsak site için daha faydalı olur, ve arama sonuçlarında web sitemiz daha üstlere çıkabilir :)

Rating - 0%
Moruk aktiflik olsa nolur önemli olan işi bilen adamlarin bilgisini paylaşması kaliteli insanlar kaliteli konular önemli siteye basmak kolay iş eee forum güvenlik forumu hack forumu gidip oyun oynayan cocuk da buraya gelir youtuberde buraya gelir yardım konuları acar kiz arkadaşımın hesabini nasil hacklerim diye bakar rutbe sistemi var copy paste paylaşım yapar yasi 12 dir milletle paşam abisi yigenim laflariyla konusur zaten bu işlerle uğraşan adamlar burada takılıyor rahat olun biz bize yeteriZ

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
Moruk aktiflik olsa nolur önemli olan işi bilen adamlarin bilgisini paylaşması kaliteli insanlar kaliteli konular önemli siteye basmak kolay iş eee forum güvenlik forumu hack forumu gidip oyun oynayan cocuk da buraya gelir youtuberde buraya gelir yardım konuları acar kiz arkadaşımın hesabini nasil hacklerim diye bakar rutbe sistemi var copy paste paylaşım yapar yasi 12 dir milletle paşam abisi yigenim laflariyla konusur zaten bu işlerle uğraşan adamlar burada takılıyor rahat olun biz bize yeteriZ
Ben yukardaki yorumu attıktan sonra aklımdan bunlar geçmişti :D bence de böyle iyi :)

Rating - 0%
Aslında mectury 2 forumdada davetiye sistemine geçmesi lazım elini sallayan forumda,, hasımlar a bakıyoruz fake hesapla konularımıza icraatlarimiza bakıyor çok iyi biliyorum yada onaylı üyelik olsun adam biyografi doldursun referans versin 5 ozgun konu siniri olsun ,,,,su foruma yeni biri üye olsun 0dan konulara baksa 2 haftada server rootlamayi bypass işlerini kali linuxu sql csrf rfi xss aciklarini öğrenip bu işin ustası olur bilginin bir bedeli olmalı oda bilgi

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
Aslında mectury 2 forumdada davetiye sistemine geçmesi lazım elini sallayan forumda hasımlar a bakıyoruz fake hesapla konularımıza icraatlarimiza bakıyor çok iyi biliyorum yada onaylı üyelik olsun adam biyografi doldursun referans versin 5 ozgun konu siniri olsun su foruma yeni biri üye olsun 0dan konulara baksa 2 haftada server rootlamayi bypass işlerini kali linuxu sql csrf rfi xss aciklarini öğrenip bu işin ustası olur bilginin bir bedeli olmalı oda bilgi
Bence bilgi paylaşılmalı sınırlama getirilmemeli hasımlar olsa ne olacak onlar da insan onların da öğrenmesi gerek,bilgi evrenseldir bence,peygamberimiz bilgiyi nerde bulursanız alın demiş bizde saklamayalım :D benim düşüncem tabi.

Rating - 0%
Bence bilgi paylaşılmalı sınırlama getirilmemeli hasımlar olsa ne olacak onlar da insan onların da öğrenmesi gerek,bilgi evrenseldir bence,peygamberimiz bilgiyi nerde bulursanız alın demiş bizde saklamayalım :D benim düşüncem tabi.
Emin ol burda her bilgi paylaşıldığı zaman o bilgi (sokak ağzıyla) piç olur. O yüzden herşeyi bütünüyle anlatma taraftarı değiliz.

vec

GodFather
Rating - 0%
Kardeşim Bir Sihirbaz Sihirini Kimseye Anlatmaz Bizide Sihirbaz olarak düşün

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
Kardeşim Bir Sihirbaz Sihirini Kimseye Anlatmaz Bizide Sihirbaz olarak düşün
Hocam bilgiden kastettiğim sql gibi bilinen açıkların anlatımı kimisi güzel anlatır kimisi kötü anlatır belki orda anlamayan adam burda anlayacak yani special bilgileri kimse vermez zaten o konuda hemfikiriz konu fazla uzadı hocam aldıysanız mesajı bi thanks atın konu uzamasın :D :D

vec

GodFather
Rating - 0%
Hocam bilgiden kastettiğim sql gibi bilinen açıkların anlatımı kimisi güzel anlatır kimisi kötü anlatır belki orda anlamayan adam burda anlayacak yani special bilgileri kimse vermez zaten o konuda hemfikiriz konu fazla uzadı hocam aldıysanız mesajı bi thanks atın konu uzamasın :D :D
Belki bizde kötü anlatacak belli olmaz ilk önce bilgi toplaması lazım topladıktan sonra kolayca öğrenir ama bilgi toplamadan direk yapmak istiyorlar :)

Rating - 0%
ilk olarak forumda fazla aktif sayısı yok forumu güzelce bir tanıtacak sürekli hiç durmadan paylaşım yapacak youtube , facebook sayfaları lazım 2. olarak herkes hacklediği siteyi spyhackerz.com adına alma zorunluluğu gelse iyi olur çünkü ben mirrior h sitesinden geldim buraya :) son olarak herkes çabalamalı ( zaten yeterince çabalıyorsunuz ama bazı kişiler dışında ) toplu olarak siteyi nasıl daha aktif hale getiririz bu gibi fikirler üretmeliyiz :) herkes en az 3 konu yardımcı olmak için örneğin brute force hack gibi bildiklerini az da olsa anlatmalı araştıracak konular olmalı bu benim önerimdir bir ahlaksızlığım oldu ise affedin lütfen :( iyi forumlar .....
Veya belli bir süre aktif olmayan üyeleri o süre sonunda forumdan banlama "Özel sebepleri var ise adminlere/yetkililere zaman zarfını ve nedenlerini belirtmeleri gerekli"

Alparslan

r00t
Rating - 0%
Forumun aktif ve adeletli olması gerekiyor.Açıkçası bu forumda daha elle bir konuyu yazmayı düşünmüyorum.Adam gidip hazır konu alıp paylaşıyor herkes eline sağlık.Birisi saatlerce uğraşıp yazınca kimse oralı olmuyor.Bunun neresinde adalet?

131,512Konular
3,268,859Mesajlar
315,316Kullanıcılar
KsjdhsjsjSon Üye
Üst Alt