Ali winson denen şahız hala konuları çalıp satış yapmaya devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar bu şahız geçenlerde de burda ki konuları satmaya çalışıyordu ve c2'de satış yapmaya başlamış
bana da tgden yazıldı bu konu üzerine bildirmek istedim.
böyleleri yüzünden forum'da fazla konular açılmayabilir paylaşılır diye endişe edebilir gezginlere bi düzenlenme gelmeli benim fikrim

Hayatın'da hiçbir şey başaramamış konu çalıp ben yaptım diyerek kendini yücelten ali winson arkadaşımız bu foruma girerek yine konu çalıp satış yapacaktır
böylelerine burda yer verilmemeli.
@Mectruy
Selamün Aleyküm arkadaşlar bende ali winsondan 35 tlye almıştım eğitim seti ama bir sike yaramadı şuan isterseniz beleşe salarım hatta hepsi spyhackerzda var

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar bu şahız geçenlerde de burda ki konuları satmaya çalışıyordu ve c2'de satış yapmaya başlamış
bana da tgden yazıldı bu konu üzerine bildirmek istedim.
böyleleri yüzünden forum'da fazla konular açılmayabilir paylaşılır diye endişe edebilir gezginlere bi düzenlenme gelmeli benim fikrim

Hayatın'da hiçbir şey başaramamış konu çalıp ben yaptım diyerek kendini yücelten ali winson arkadaşımız bu foruma girerek yine konu çalıp satış yapacaktır
böylelerine burda yer verilmemeli.
@Mectruy
kendisi var ya o kadar iyi anlattı ki almadan önce yok şöyle yok böyle bende kapatırım vs vs diye aldım hatta o zamanlar 35 tlydi amk bi aldım hepsi spyhackerzda var SÖDFEWÖQDSQWCÖEVFÖQWR
isteyen varsa discord ; ∾ Luthiner#1966

Ekli dosyalar

• bandicam 2020-10-25 22-29-36-536.jpg
    bandicam 2020-10-25 22-29-36-536.jpg
    315.7 KB · Görüntüleme: 33
Rating - 0%
Ama Çocuk Iyi Para Yürüttü he amk bizde yapsakmo
snsnsjsnsnsnsnjfgdhd
Not Mizah Icindir ana baci sovmeyin

Rating - 0%
verdiğiniz adresler doğru değil çocuğa herhangi bir yoldan ulaşım sağlayamadım ulaşabileceğim bir adres verirseniz kendisine mesaj atacağım

Rating - 0%
Eleman forumdan banlandı sizde dikkat edin böyle insanlara paranızı kaptırmayın bunun dışında yapabileceğim bir şey yok dostlar iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,537Konular
3,269,071Mesajlar
315,367Kullanıcılar
Art07Son Üye
Üst Alt