SaolKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
Herkese merhaba bir kaç kere kullandığım methodu paylaşmak istedim bilenler vardır illaki bilmeyenler için anlatayım.
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
BklmKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
Herkese merhaba bir kaç kere kullandığım methodu paylaşmak istedim bilenler vardır illaki bilmeyenler için anlatayım.
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
BakakKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
saKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Kardeşim boş boş yorum yapma konuya bakıp insanlıkmı deme madem o kadar düşünüyordun ne diye burda geziyorsunbu yaptığın insanlık mı peki
HaklısınKardeşim boş boş yorum yapma konuya bakıp insanlıkmı deme madem o kadar düşünüyordun ne diye burda geziyorsun
Anlamana sevindimHaklısın
Konuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
BAKALIMKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
ya aga sen ne bokuna bu platformda duruyosun Kuran falanmı okuyolar burda benmi bilmiyorum. Herkes din bekcisi kesilmişbu bildiğiniz hakka girmektir. tavsiye ettiğiniz şey hem etik değil hemde ahlaki değil bence.
teşekkürlerKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
5Konuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
NeymisKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
bakalımKonuyu görmek için like ve yorum atmanız yeterlidir
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]