Öncellikle dostlarım bir aliexpres hesabı açalım ardından hesabımızla giriş yapalım pc veya android , android kullananlar aliexpressi yüklesin, Ardından kes onu diyoruz ve bir...

Öncellikle dostlarım bir aliexpres hesabı açalım ardından hesabımızla giriş yapalım pc veya android , android kullananlar aliexpressi yüklesin,
Ardından kes onu diyoruz ve bir ürün seçiyoruz o ürünü aliexpress kullanan arkadaşlarımıza atıyoruz ve örneğin
400 TL lik bir ürün size 3 tl ye geliyor

Buda benim linkim benim linkimi keserseniz hem siz hem ben kazanırım teşekkürler....

Öncellikle dostlarım bir aliexpres hesabı açalım ardından hesabımızla giriş yapalım pc veya android , android kullananlar aliexpressi yüklesin,
Ardından kes onu diyoruz ve bir ürün seçiyoruz o ürünü aliexpress kullanan arkadaşlarımıza atıyoruz ve örneğin

Buda benim linkim benim linkimi keserseniz hem siz hem ben kazanırım teşekkürler....
kanka önceden alışveriş yapılması gerekiyor mu

nah dksjdks

131,755Konular
3,271,051Mesajlar
316,100Kullanıcılar
ZEDTRTRSon Üye
Üst Alt