Aliexpress bedava ürün alma (1 Viewer)

Öncellikle dostlarım bir aliexpres hesabı açalım ardından hesabımızla giriş yapalım pc veya android , android kullananlar aliexpressi yüklesin, Ardından kes onu diyoruz ve bir...

Öncellikle dostlarım bir aliexpres hesabı açalım ardından hesabımızla giriş yapalım pc veya android , android kullananlar aliexpressi yüklesin,
Ardından kes onu diyoruz ve bir ürün seçiyoruz o ürünü aliexpress kullanan arkadaşlarımıza atıyoruz ve örneğin
400 TL lik bir ürün size 3 tl ye geliyor

Buda benim linkim benim linkimi keserseniz hem siz hem ben kazanırım teşekkürler....

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncellikle dostlarım bir aliexpres hesabı açalım ardından hesabımızla giriş yapalım pc veya android , android kullananlar aliexpressi yüklesin,
Ardından kes onu diyoruz ve bir ürün seçiyoruz o ürünü aliexpress kullanan arkadaşlarımıza atıyoruz ve örneğin

Buda benim linkim benim linkimi keserseniz hem siz hem ben kazanırım teşekkürler....
kanka önceden alışveriş yapılması gerekiyor mu

nah dksjdks

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,275Konular
3,280,071Mesajlar
319,944Kullanıcılar
mustf91Son Üye
Üst Alt