tmKanıt ekle.
amına koydugum biz dun geceden bahsediyoruz, simdi tabii sovdum allahını siktigimin evladı seni
bu adam aynı ben yaamına koydugum biz dun geceden bahsediyoruz, simdi tabii sovdum allahını siktigimin evladı seni
kanıta bile gerek kalmadıamına koydugum biz dun geceden bahsediyoruz, simdi tabii sovdum allahını siktigimin evladı seni
senin ben ananla çayırda el ele koşayımamına koydugum biz dun geceden bahsediyoruz, simdi tabii sovdum allahını siktigimin evladı seni
Yetkiliye hakaret ettiği için forumdan uzaklaştırılacaktır.Instagram'dan küfür etmesi bizi ilgilendirmez. Forumdan ettiği ekran görüntüsü ekle.
knk bu adam ayni benbu adam aynı ben ya
wow harıkasın dostum kuranı bır kere okudun mu? cıdden merakımdan soruyorum amina koydugumun evladı dınını bir kere arastırmamıssın etmemissin burada muslumancılık oynuyorsun kafanı sikeyim seninsenin ben ananla çayırda el ele koşayım
kes senin o ellerini sikerim orospu çocuğuwow harıkasın dostum kuranı bır kere okudun mu? cıdden merakımdan soruyorum amina koydugumun evladı dınını bir kere arastırmamıssın etmemissin burada muslumancılık oynuyorsun kafanı **Küfürbaz** senin
kanıta gerek kaldımı @SpyMod
dostum bana sakın dinini arastırmadan savundugunu soyleme ,senin o tanrını yerlebır ederımkes senin o ellerini sikerim orospu **Küfürbaz**
Kahpe senidostum bana sakın dinini arastırmadan savundugunu soyleme ,senin o tanrını yerlebır ederım