Alt coinler zaman ve para kaybı

uzun zamandır alt coinlerde al sat yaparak kazandığımı sanıyordum,meğerse sadece günü kurtarıyormuşum😊 açtığım long ve shortlarda lig olmaktan kurtulamıyordum ters köşe...

uzun zamandır alt coinlerde al sat yaparak kazandığımı sanıyordum,meğerse sadece günü kurtarıyormuşum😊 açtığım long ve shortlarda lig olmaktan kurtulamıyordum ters köşe olmak beni daha çok hırslandırıyordu :)) 75x işlem açıp 5 dakikada kaybettittiğim paranın haddi hesabı yok.
şuan Amerikan borsasındayım açtığım hiçbir işlemde lig olmadım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu konu, aslında çok merak ettiğim fakat bugüne kadar yeterince zaman ayıramadığım bir alan. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, çünkü bizim gibi bilgiye dayanmadan hisse senedi alır gibi altcoin yatırımı yaparak zarar edenler için (Ben) trading oldukça dikkat çekici ve öğrenilmesi gereken bir konu. Daha bilinçli hareket etmek için rehberlik etmeniz çok şey katacaktır.

uzun zamandır alt coinlerde al sat yaparak kazandığımı sanıyordum,meğerse sadece günü kurtarıyormuşum😊 açtığım long ve shortlarda lig olmaktan kurtulamıyordum ters köşe olmak beni daha çok hırslandırıyordu :)) 75x işlem açıp 5 dakikada kaybettittiğim paranın haddi hesabı yok.
şuan Amerikan borsasındayım açtığım hiçbir işlemde lig olmadım
Looks

Bu konuda acemi olan hatta haberi dahi olmayan çok insan var.

Müsait bir zamanda 0’dan başlayarak hesap nasıl açılır, nasıl girilir, hangi yerleri tavsiye edersiniz, nasıl oynanır vb. bir detaylı yazı bekliyoruz o halde hocam, herkes yararlanır, herkes faydalanır, herkesin kazanmasına öncülük etmiş olursunuz.
aslına bakarsanız bu öyle kişilere hesap aç onu al bunu al demekle olacak iş değil çünkü çok riskli birşey bende bu aşamalara kolay gelmedim . youtubed e kriptoyla alakalı teknik analiz yapanlar var videolarını seyretmek faydalı olacaktır. ve hep diyorum yine söylüyorum riske atacak paranız varsa krioptoya girin diğer türlü hüsrana uğrarsınız

132,646Konular
3,282,830Mesajlar
317,869Kullanıcılar
beratgamanSon Üye
Üst Alt