ALTENEN FORUM VE ATLANTİS MARKET DOLANDIRICILIĞI

dün itibarıyla atlantis (ütopya) market üzerinden 30 bin liramı kaptırdım. parayı gönderdikten sonra hesabımı kapattılar ve aynı şekilde bu olayı altenen denen forumda da paylaşıyım dedim ve paylaştıktan sonra orada da shadow ban yedim bu iki site dolandırıcıdır hepiniz uzak durun başınızı ağrıtmayın.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

başın sağolsun....
orospu evlatlarındaki organizasyon çok acayip bir seviyede hem kendi forumlarında bir sürü konu açıyorlar atlantis ile ilgili güya alan herkes memnunmuş gibi ama ibnelerin forumda 17 bin üyesi var herkes de inanıyo sonra bakıyon atlantis e orada da bir sürü insan satın almış gibi duruyor bazıları 4 yıldız falan vermiş. ben de o forumda aktif bir üyeydim dedim alıyım hani alanlar da vardı dediğim gibi adım adım da anlatıyor aldıktan sonra ne oluyor gibisinden kanıtlı ama işte feci siktiler beni.

ulan daha önce o forumda konular açtıydım anansı sikim bizde sağlam adamlar zannediyoruz alayı lamer oğlu lamer çıktı. O market sitelerine de baktım da babacan hani bağırıyor site zaten ben dolandırıcıyım diye
kanka işte forum destekli bir şekilde satış yapıyorlar zaten legit olfuğuna dair forumda bir sürü konu var birlikte iş tutuyorlar yoksa site zaten scam duruyor orası ayrı da ben de o forumda uzun süredir vardım böyle sikeceklerini tahmin edemiyor insan yani

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
133,773Konular
3,290,735Mesajlar
324,568Kullanıcılar
musti1405Son Üye
Üst Alt