Selamın aleyküm, bugün yine leaklanmış bi methodla sizlerleyiz. Method para ile satılıyodu ama leaklayıp prive çekmişler. Neyse, methodun %100 başarı oranı olduğunu söylüyorlar. AYNI ZAMANDA RİSKSİZ BİR METHODDUR. YANİ DEV BİR KONUYLA SİZLERİM. (Method bana ait değil.) Herhangi bir amazon mağazasından veya web sitesinden alınan elektronik ürünlerin iadesi yapılıyor. Bu yöntemi prof. refundçular kullanıyo
Neyse methoda geçelim. Eğer ürününüz bok gibiyse, aldığınıza pişman olduysanız bu yöntemle iade edebilirsiniz. (Alacaklardır.)
Öncelikle amazon deposundan bi ürün satın alın. Sebebi ise ürünler genellikle 2. el olduğundan değişimi yapılamıyor sadece geri iadesi yapılıyor. Şimdi methodu yayan arkadaşın ağızından alıntı yapıyorum “Birkaç gün önce amazon depodan bir ürün aldım. Ambalajlı ve yesyeniydi. Basitçe, ürünün dışında beyaz bir kalıntı olduğunu ve biraz şişkinlik olduğunu söylemiş (methodçu) tabi bu ne anlama geliyor anlamayanlara söyleyeyim. Ürünün bataryası
Sızıntıyı simüle (taklit) etmek için herif biraz karbonat ve su kullanmış (beyin işte abi, adam parasını söke söke alıcak.) geri gönderlemerini istemişler ama olay şimdi kopuyor beyler. HASARLI BATARYALARI POSTA İLE GÖNDERMEK İLLEGAL (YASADIŞI) hasarlı ürün göndermek yasak biliyosunuz hele de batarya olunca. Yani ürünü doğrulamaları veya ellerinizden almaları neredeyse imkansızdır. Bütün çile bi saat sürmüş, para hesabına geri ya
yani beyler, adam karbonat ve su ile para iadesi almış. Eğer elinize böyle ürün geçtiyse, ürünü sevdiyseniz, üstüne bide zındıhlıh yapıp beleşe getirmek istiyosanız bu şekilde deneyebilirsiniz. RİSKSİZ OLDUĞUNDAN DOLAYI, başınıza bişey gelmez. İyi eğlenceler
Neyse methoda geçelim. Eğer ürününüz bok gibiyse, aldığınıza pişman olduysanız bu yöntemle iade edebilirsiniz. (Alacaklardır.)Öncelikle amazon deposundan bi ürün satın alın. Sebebi ise ürünler genellikle 2. el olduğundan değişimi yapılamıyor sadece geri iadesi yapılıyor. Şimdi methodu yayan arkadaşın ağızından alıntı yapıyorum “Birkaç gün önce amazon depodan bir ürün aldım. Ambalajlı ve yesyeniydi. Basitçe, ürünün dışında beyaz bir kalıntı olduğunu ve biraz şişkinlik olduğunu söylemiş (methodçu) tabi bu ne anlama geliyor anlamayanlara söyleyeyim. Ürünün bataryası
yani beyler, adam karbonat ve su ile para iadesi almış. Eğer elinize böyle ürün geçtiyse, ürünü sevdiyseniz, üstüne bide zındıhlıh yapıp beleşe getirmek istiyosanız bu şekilde deneyebilirsiniz. RİSKSİZ OLDUĞUNDAN DOLAYI, başınıza bişey gelmez. İyi eğlenceler
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl