baktım siteme burdan giriş var bir bakayım dedim![]()
İyi etmişsin kardeşim, tekrardan hoşgeldin.
baktım siteme burdan giriş var bir bakayım dedim![]()
hoş gördüm burada mutlu mesut yaşıyorsunuzda hala mı bu işlerle meşkulsunuz bırakın bu işleri gezin tozun hayat kısa gezin görünİyi etmişsin kardeşim, tekrardan hoşgeldin.
hoş gördüm burada mutlu mesut yaşıyorsunuzda hala mı bu işlerle meşkulsunuz bırakın bu işleri gezin tozun hayat kısa gezin görün![]()
Ne mutlu o zaman sana en güzeli bende fırsat buldukça artık görmediğim yerleri keşfe gidiyorum ülkemizde o kadar yer varki gezip görülesi insan nasıl gelmedim diyor buralara bu zaman kadar. Neyse beni buralarda göremezsiniz fazla arada bir göz atarım bu tür yerlere girmiyorum artık sonra kendimi dağıtıyorumAlışkanlık bizimkisi eskisi gibi bağımlı olmasakta yine bilgisayar başında otururken uğrayacağımız vakit geçireceğimiz bir forum olsun. Şahsen gitmediğim görmediğim yerler sayılı.![]()
Ooo kaan bey nasılsınızNe mutlu o zaman sana en güzeli bende fırsat buldukça artık görmediğim yerleri keşfe gidiyorum ülkemizde o kadar yer varki gezip görülesi insan nasıl gelmedim diyor buralara bu zaman kadar. Neyse beni buralarda göremezsiniz fazla arada bir göz atarım bu tür yerlere girmiyorum artık sonra kendimi dağıtıyorum![]()
aha ezeli düşmanıda geldi![]()

Bitane index attim diye küstü bana :/Düşmanlarmıydı kocaman adam oldular yaw ne düşmanlığı![]()
Bitane index attim diye küstü bana :/![]()
Teşekkürler efenim hoşbuldukHoşgeldiniz elinize sağlık.

Teşekkürler efenim hoşbulduk![]()