Android brute force ile site hackleme shell atma.

Merhaba SpyHackerz.com'un değerli üyeleri bu konumda sizlere nasıl android brute force ile site hackleyip shell atarak siteyi hackleyebileceksiniz onu göstereceğim. Arkadaşlar...

Merhaba SpyHackerz.com'un değerli üyeleri bu konumda sizlere nasıl android brute force ile site hackleyip shell atarak siteyi hackleyebileceksiniz onu göstereceğim.

Arkadaşlar bize gerekli olan şeyler:
  • Android 4.0 veya üstü sürüm olan android bir cihaz.
  • Android yeni nesil hack aracı Türk Altay tht (uygulamanın linki açıklamada mevcut)
Şimdi arkadaşlar uygulamamıza girince bizi karşılayan arayüzden Dork Makera tıklıyoruz.
android-site-hack.png

Gelen arayüzde Dork: yazılı yerden dorkumuzu seçiyoruz kaç adet olduğunu girip eğer istersek ülke uzantısını ekliyoruz ve başlata tıklıyoruz.Dorklar önümüze geliyor.
android-site-hack1.png

Başlat dedikten sonra dorkumuz site tarama kısmına geliyor Tara ya tıklayarak siteleri tarıyoruz.Tarattıktan sonra Brute Force Aktar diyoruz.
android-site-hack3.png

Sonra Kullanıcı Adı Listesini veya Şifre listesini isteğimize bağlı olarak editliyoruz ister öyle bırakın veya bazı şeyler ekleyin ve Saldırıyı Başlata tıklayın.
android-site-hack5.png

Şimdi bir site düşürdüğünüzü varsayıyorum.Buna nasıl shell atarız?İki yöntem var aslında boya fırçasına tıklıyorsunuz resime bakarak hangisinden atabileceğinize bakabilirsiniz.
android-site-hack6.png

Sitemizde editor var editor ile atmayı göstereyim size.Editore tıklıyoruz ve gelen sayfadan sol taraftan 404.phpyi seçiyoruz gelen kısımdaki yazıları silip kendi shellimizin kodlarını yapıştırıyoruz.
android-site-hack6.png

Şimdi editorden attık ama her sitede editor çıkmıyor o yüzden tema ilede atalım...
Boya fırçasına tıklıyoruz ve themes diyoruz.
android-site-hack8.png

Gelen sayfadan add newe tıklıyoruz.
android-site-hack9.png

Dosya seç choose file falan ne gelirse ona tıklıyoruz.
android-site-hack10.png

İçine shell koyduğumuz temayı upload ediyoruz.
android-site-hack11.png

Ve gelen sayfadan Install Now a tıklıyoruz.

android-site-hack12.png

Sonra bir sayfa gelecek o sayfa boş o yüzden koymadım ister aktif edin ister etmeyin.
Şimdi tema ile attığımız shellin yolunu göstereyim.
Eğer benim verdiğim dosyadaki shelli kullanırsanız yol:
site.com/wp-content/themes/donovan/red.php
Kendi temanızı kullanırsanız olacak yol:
site.com/wp-content/themes/temaadi/shelladi.php

Evet arkadaşlar konum bu kadardı umarım yararlı olmuştur.

NOT:shelle gidecek bazı arkadaşlar yüklediğim shelli sildim.
Siteyi aldığım kişi @BoneLess Türk Altayın yapımcısı KeyLo99 (FORUMDAN DEĞİL)

Uygulama İndirme linki (keylo99un verdiği link benim bir alakam kesinlikle yoktur indirmek ve açmak sizin sorumluluğunuzdadır):http://www.mediafire.com/file/3si5tks9yika95a/Türk-Altay+Mobil+v1.0.apk

İçinde shell gömülü olan tema indirme linki (İçindeki red.php dosyası direkt olarak indirilmiştir içindeki loglar benim değildir hayırlı bir arkadaş decode ederek paylaşabilir):http://www.mediafire.com/file/d1yo3yur05562kw/donovan.1.2.zip/file

İyi Forumlar.

Son düzenleme:
Kürşad bu turkaltay ın android surumune kesinlikle guvenmeyin insani yari yolda birakir bide cok yavas amk xd pc surumunu ben denemistim daha guzeldi

Merhaba SpyHackerz.com'un değerli üyeleri bu konumda sizlere nasıl android brute force ile site hackleyip shell atarak siteyi hackleyebileceksiniz onu göstereceğim.

Arkadaşlar bize gerekli olan şeyler:
  • Android 4.0 veya üstü sürüm olan android bir cihaz.
  • Android yeni nesil hack aracı Türk Altay tht (uygulamanın linki açıklamada mevcut)
Şimdi arkadaşlar uygulamamıza girince bizi karşılayan arayüzden Dork Makera tıklıyoruz.
android-site-hack.png

Gelen arayüzde Dork: yazılı yerden dorkumuzu seçiyoruz kaç adet olduğunu girip eğer istersek ülke uzantısını ekliyoruz ve başlata tıklıyoruz.Dorklar önümüze geliyor.
android-site-hack1.png

Başlat dedikten sonra dorkumuz site tarama kısmına geliyor Tara ya tıklayarak siteleri tarıyoruz.Tarattıktan sonra Brute Force Aktar diyoruz.
android-site-hack3.png

Sonra Kullanıcı Adı Listesini veya Şifre listesini isteğimize bağlı olarak editliyoruz ister öyle bırakın veya bazı şeyler ekleyin ve Saldırıyı Başlata tıklayın.
android-site-hack5.png

Şimdi bir site düşürdüğünüzü varsayıyorum.Buna nasıl shell atarız?İki yöntem var aslında boya fırçasına tıklıyorsunuz resime bakarak hangisinden atabileceğinize bakabilirsiniz.
android-site-hack6.png

Sitemizde editor var editor ile atmayı göstereyim size.Editore tıklıyoruz ve gelen sayfadan sol taraftan 404.phpyi seçiyoruz gelen kısımdaki yazıları silip kendi shellimizin kodlarını yapıştırıyoruz.
android-site-hack6.png

Şimdi editorden attık ama her sitede editor çıkmıyor o yüzden tema ilede atalım...
Boya fırçasına tıklıyoruz ve themes diyoruz.
android-site-hack8.png

Gelen sayfadan add newe tıklıyoruz.
android-site-hack9.png

Dosya seç choose file falan ne gelirse ona tıklıyoruz.
android-site-hack10.png

İçine shell koyduğumuz temayı upload ediyoruz.
android-site-hack11.png

Ve gelen sayfadan Install Now a tıklıyoruz.

android-site-hack12.png

Sonra bir sayfa gelecek o sayfa boş o yüzden koymadım ister aktif edin ister etmeyin.
Şimdi tema ile attığımız shellin yolunu göstereyim.
Eğer benim verdiğim dosyadaki shelli kullanırsanız yol:
site.com/wp-content/themes/donovan/red.php
Kendi temanızı kullanırsanız olacak yol:
site.com/wp-content/themes/temaadi/shelladi.php

Evet arkadaşlar konum bu kadardı umarım yararlı olmuştur.

NOT:shelle gidecek bazı arkadaşlar yüklediğim shelli sildim.
Siteyi aldığım kişi @BoneLess Türk Altayın yapımcısı KeyLo99 (FORUMDAN DEĞİL)

Uygulama İndirme linki (keylo99un verdiği link benim bir alakam kesinlikle yoktur indirmek ve açmak sizin sorumluluğunuzdadır):

İçinde shell gömülü olan tema indirme linki (İçindeki red.php dosyası direkt olarak indirilmiştir içindeki loglar benim değildir hayırlı bir arkadaş decode ederek paylaşabilir):

İyi Forumlar.

131,772Konular
3,271,198Mesajlar
316,141Kullanıcılar
beratzullySon Üye
Üst Alt