N

Nobody

Reel hayatımın yoğunluğu sebebiyle forumda pek aktif olamıyordum ama bundan sonra buralardayım :D neyse konumuza geçelim..
Forumumuza birçok kişi gerek her daim pc de olamaması dolayısıyla gerekse bilgisayarı olmamasından ötürü telefonlarından giriyor. yazacağım makale bu kardeşlerim/abilerim ve android cihazlardan pentest yapmak isteyenler içindir.
Port Scanner

acik-port.png

Linkini verdiğim aracı indirerek anroid cihazlarda bir sunucunun veya sitenin açık portlarını tarayabilirsiniz. basit bir programdır. buradan indirebilirsiniz.

Intercepter-NG


wallpaper1.jpg


Wireshark Programının android sürümü denilebilir.
özellikleri ;
1: Ağ taraması - işletim sistemlerini bulur.
2: Ağ trafiğini izler
3: Şifreleri çalar
4: Dosyaları çalar

resmi sitesi http://sniff.su/ bu siteden indirebilirsiniz.


Nessus

images


Bilgisayarlar içinde yayımlanan bu program sayesinde sunucular üzerinde güvenlik zaafiyeti tespit edebilirsiniz. tıklayıp direkt indirebilirsiniz.

Termux

Termux.jpg


Linuxun terminalinin android versiyonu diyebiliriz ki gerçekten çok kullanışlı bir program. php,bash,python,perl ve daha bir çok komutla çalışabilen dosyaları bu program vasıtasıyla telefonunuzda çalıştırabilirsiniz. port tarama ve benzeri araçlarıda indirebilirsiniz. bkz ; nmap ( indirmek için pkg install nmap yazıp enterlemeniz yeterli ) buradan indirebilirsiniz

dSploit

Lbrbg1.jpg


aynı wifiye bağlı olduğunuz hedef için birçok işlevi bulunan bir programdır. özellikleri aşağıda belirttiğim gibidir.

Ağdaki trafiği izler

Hedefin internetini kesebilir

redirect sayesinde hedefi tarayıcıda gezindiği sırada istediğiniz siteye yönlendirebilirsiniz.

görüntüleri yani resimleri değiştirebilir ve istediğiniz resmi karşıdaki kişiye o tarayıcı veya uygulama üzerinden gösterebilirsiniz. instagramda denemiştim ben :D bütün resimler benim ayarladığım resme dönüşmüştü

videolarıda aynı şekilde değiştirebilirsiniz

karşı cihazın ekranına yazı gönderebilirsiniz.

buradan indirebilirsiniz.

Orbot

iGAZ0rWvU-gGFiQrI4Vfb9AI3wn2kx0p1n7dtsPX9AJVASx18Bn5m6uGu2Tr8_8n35E


Genellikle android'den deepweb'e girmek için kullanılan ücretsiz bir vpn'dir. yalnız şu aralar bağlanmıyor bunun için cihaz ayarlarına girip mobil şebekeler bölümünden vpn ekleye girin. ve vpnbook.com adresinden pptp vpn alıp önce buna bağlanın sonra orbota girerek çalıştırın.

buradan indirebilirsiniz.

Orfox

Orfox-feature-graphic-1024x500.png


Yukarıda bahsettiğim orbot vpn yi bağladıktan sonra onion linklere bu tarayıcıyı kullanarak erişim sağlayabilirsiniz. buradan indirebilirsiniz.

Konunun tamamı özgün içeriktir arada böyle yazasım geliyor :D umarım beğenirsiniz.
orbot ve orfoxu sonradan eklemek istedim
 

Users who are viewing this thread

Top