Arkadaşlar karşı tarafın telefonuna erişimim var telefonuna rat kurup özellikle whatssap mesajlarına ulaşabileceğim bir rat kurmam lazım ama ratlardan hiç anlamıyorum mümkünse...
Yav bir sıktır git aklin yok fikrin var amq hakim olmadığın konular için fikir vermerootlamadan whatsapp mesajlarını okuyamazsın.
Rootladıktan sonra bankacılık uygulamaları vs sıkıntı yaratır.
Hes uygulaması bile
Ücretsiz ratlardan zor git mobil rat al telefonunun içinde gezArkadaşlar karşı tarafın telefonuna erişimim var telefonuna rat kurup özellikle whatssap mesajlarına ulaşabileceğim bir rat kurmam lazım ama ratlardan hiç anlamıyorum mümkünse ücretsiz hangi ratı kurabilirim yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
ücretli hangileri var hocam isim verir misiniz?Ücretsiz ratlardan zor git mobil rat al telefonunun içinde gez
Tamam at bana apk kendi telefonumda çalıştıracam oku wp mesajları?Yav bir sıktır git aklin yok fikrin var amq hakim olmadığın konular için fikir verme
Knk telefon ekranina erisim saglayan rat lar var istedigin gibi telefonda gezebiliyorsun yani mumkunTamam at bana apk kendi telefonumda çalıştıracam oku wp mesajları?
Cerberus, Alienücretli hangileri var hocam isim verir misiniz?
@maliciousfolderArkadaşlar karşı tarafın telefonuna erişimim var telefonuna rat kurup özellikle whatssap mesajlarına ulaşabileceğim bir rat kurmam lazım ama ratlardan hiç anlamıyorum mümkünse ücretsiz hangi ratı kurabilirim yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Cerberus alien daha çoğu varücretli hangileri var hocam isim verir misiniz?
Yav bilader bir git çoluk çocuk doldu forum baksanaTamam at bana apk kendi telefonumda çalıştıracam oku wp mesajları?
Knk bu adam onlari kuramaz bence en iyisi chrome android casus yazilim yazsin parayla satan siteler varCerberus alien daha çoğu var
Zaten bu adam için o ratlari söylemedim ki kiralamasini ben yapıyorum bu raTlarib kullanmasını bilmeyen adamla iş bile yapmıyorum sen youtubeden araştır casus yazılımlar diye belki birşeyler bulurKnk bu adam onlari kuramaz bence en iyisi chrome android casus yazilim yazsin parayla satan siteler var
Piyasadaki ücretsiz android ratlar android 10 üzerine girmiyor diye biliyorum
Adam akıllı birşey bulmak şart