Android VPN Uygulaması Satılık

Merhaba, bir vpn uygulaması geliştirdik bir ortağımla ancak şu anda satmak istiyoruz forumda ilan vermek yasak mı benim hesabım bunu karşılıyor mu öğrenmek istiyorum, almak...

Merhaba, bir vpn uygulaması geliştirdik bir ortağımla ancak şu anda satmak istiyoruz forumda ilan vermek yasak mı benim hesabım bunu karşılıyor mu öğrenmek istiyorum, almak isteyen olursa lütfen yazmayın forumdan izin almadan fiyat yada uygulama bilgisi verilmeyecektir ticaret yapılmayacaktır...

• Like
Tepkiler: sba
Hocam sormak için yani giderayak ban yemeyeyim diye, eğer izin veriliyorsa satışa konu açıp iyice detaylı bir ilan oluşturacaktım o yüzden.
İzin veriliyor bir problem yok. Satış yaparken dolandırılmamak için esc tutmanı öneririm. Esc olarak sadece forum yöneticilerini kullanabilirsiniz. Hayırlı ticaretler

Merhaba, bir vpn uygulaması geliştirdik bir ortağımla ancak şu anda satmak istiyoruz forumda ilan vermek yasak mı benim hesabım bunu karşılıyor mu öğrenmek istiyorum, almak isteyen olursa lütfen yazmayın forumdan izin almadan fiyat yada uygulama bilgisi verilmeyecektir ticaret yapılmayacaktır...
Ticaretlerinizde Escrow Kullanmayı unutmayın

131,893Konular
3,272,365Mesajlar
316,488Kullanıcılar
regex-Son Üye
Üst Alt