Merhaba Anlık Taklitle Hesap Uçurma Method 50TL Satılır Form İle Basıyoruz İnstagram @jaxybey Telegram @muhammed_jxy
Hemen alayım 😀Sana satma diyoruz hayla satıyorsun 10 TL'den satarım haberin olsun
Telegram chmediasupportHemen alayım 😀
lan olm malmısınTelegram chmediasupport
pezevenke bak az önce anlık vurdum insta @jaxybey bak lan ? sen kimsin bana ulaş bakalım her boka yorum yapıyorsunİNANMAYIN ARKADAŞLAR FORM GG CALISMIYOR BOŞ KONU AÇIYORSUN !
Kankaa Orj kimlikle hesap vurmusun belki bala belki farklı sekilde story atmısın burda anlık hesap vuruyorum diyorsunpezevenke bak az önce anlık vurdum insta @jaxybey bak lan ? sen kimsin bana ulaş bakalım her boka yorum yapıyorsun
Kankaa Orj kimlikle hesap vurmusun belki bala belki farklı sekilde story atmısın burda anlık hesap vuruyorum diyorsundd
ula aptal instagrama bak anlık vurdum malmısın sen kardeşim 8 tane refim var adamlar yalanmı soyluyorLŞASDKFLSŞDFKSDF
ULASINCA NOLCAK PEK ANLAMIYORUM AMA ALDIM CALISMIYOR BUNU KANITIM VAR ZTN BOS BURDA KONU ACIP MİLLETİN PARASINI ALMA ANLIK KAPATMIYOR BARİ ANLIK YAZMA !!
neden vurayım senin işlemini methodu verdimmi verdim reflerim varmı var hikayede anlık vurdugum yine paylaştım yapamayan sensintamam bi hesaptan yazıyorum ve fotoları burda paylaşıcam hesap atıyorum anlık vurucaksın okey ?
methodu arkadaş bedava dağıtmaya başladı konuya baktamam kardeşimde metodun calısmıyor diyorum niye vurayım diyorsun dene kendın anlık vidio cekip atsana Instagramdan yazıcam sana anlık ama
fix mi ? 🥲😭methodu arkadaş bedava dağıtmaya başladı konuya bakfixlettim şuan kimse method deniyemez kolay gelsin
insta yaz formu birkaç saatligine aktif etcem o sıra bende vurcam sende vurfix mi ? 🥲😭