Anlık öfke nöbetleri

Merhabalar Anlık bi sinir hali anlık bi öfke nöbeti kendimde yaşamış ve kendimi terbiye etmeye çalışmış birisi olarak ( Ne kadar başarabildim bilmiyorum) asla bir anlık...

Merhabalar

Anlık bi sinir hali anlık bi öfke nöbeti kendimde yaşamış ve kendimi terbiye etmeye çalışmış birisi olarak ( Ne kadar başarabildim bilmiyorum) asla bir anlık öfkeyle birşeylere karar vermemelisiniz kişi o anlık öfkesi ile karşısındaki kişiyi öl*rebilir bile fakat dediğim üzere asla bu gibi şeylere yer vermemelisiniz anlık verdiğiniz karar hayatınıza maal olabilir bugün değil yarınlarınızı düşünerek karar vermelisiniz.

Örneğin bir anlık sinirle klavyeyi monitör'ü parçaladınız e öfkeniz bitince demiyecekmisiniz 'Ah ulan o kadar para vermiştim keşke kırmasaydım' işte bunun benzeri ve daha büyük olaylar başınıza gelecektir kendinizi öfkenizi terbiye etmek hem sizi hemde çevrenizi olumlu yönden etkileyecektir.

Bi büyüğüm vardı halen daha sağ yaşıyor kendisi c*nayetten içeri girmiş her zaman söyler dünyanın en güçlü en zengin en insanın değeri 10 liradır bir kurşun fakat ilerisi var karşınızdaki kişiyi ne kadar sevmenizde ona bahşedilmiş bir can var bunu siz almamalısınız asla doğru değildir.

Sözlerimi Sevgili Levenk Kırca'nın güldürel programında'da jenerik olarak kullandığı sözlerle bitirmek isterim.

Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun
İşimiz muhabbet efkarı yok bunun
Arada bir dilimiz sürçer ise affola
Susmasını biliriz de kemiği yok bunun...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhabalar

Anlık bi sinir hali anlık bi öfke nöbeti kendimde yaşamış ve kendimi terbiye etmeye çalışmış birisi olarak ( Ne kadar başarabildim bilmiyorum) asla bir anlık öfkeyle birşeylere karar vermemelisiniz kişi o anlık öfkesi ile karşısındaki kişiyi öl*rebilir bile fakat dediğim üzere asla bu gibi şeylere yer vermemelisiniz anlık verdiğiniz karar hayatınıza maal olabilir bugün değil yarınlarınızı düşünerek karar vermelisiniz.

Örneğin bir anlık sinirle klavyeyi monitör'ü parçaladınız e öfkeniz bitince demiyecekmisiniz 'Ah ulan o kadar para vermiştim keşke kırmasaydım' işte bunun benzeri ve daha büyük olaylar başınıza gelecektir kendinizi öfkenizi terbiye etmek hem sizi hemde çevrenizi olumlu yönden etkileyecektir.

Bi büyüğüm vardı halen daha sağ yaşıyor kendisi c*nayetten içeri girmiş her zaman söyler dünyanın en güçlü en zengin en insanın değeri 10 liradır bir kurşun fakat ilerisi var karşınızdaki kişiyi ne kadar sevmenizde ona bahşedilmiş bir can var bunu siz almamalısınız asla doğru değildir.

Sözlerimi Sevgili Levenk Kırca'nın güldürel programında'da jenerik olarak kullandığı sözlerle bitirmek isterim.

İnsanı yücelten güçlü kılan da hırs ve öfkedir, eğer kontrolü sağlanmazsa en çok zarar verecek olan şeyler de hırs ve öfkedir. Bunların kontrolü sağlandığı sürece, hiçbir zaman pişman olacağınız durumlar yaşamazsınız.

Merhabalar

Her zaman uç noktalarda yaşanan duygular insana zarar verir, yıpratır. Yorar. Herkes öfkelenir herkes sinirlenir asıl erdem bunun farkına varıp bir şeyler yapmaktır. Bugün kalbini kırdıklarınız yarın bu dünyadan göçüp gitmeyeceğinin bir garantisi yok. Lisede çok sevdiğim bir edebiyat öğretmenim vardı bazı dersler konuyu bırakır kelimelerin anlamlarını konuşurdu o günlerden kalan bir kelime var aklımda, üzüm. Üzüm kelimesinin kökü üz demekmiş , Üz ise dalından kesmek, koparmak anlamında. Üzülmek "Beni dalımdan kopardın" demekmiş hayat çok kısa dostlar tutunacak dal olamadıklarınızın kalbini kırıp, dalından kopartmayın iyi forumlar.

133,155Konular
3,281,145Mesajlar
318,661Kullanıcılar
osmancebe31Son Üye
Üst Alt