Bugün gelen güncellemeyle tanımadığınız (rehbere kayıtlı olmayan) bir kişiden gelen herhangi bir linke tiklanmayacak :( Buna bir çözüm bulunur mu acaba....
biliyorum büyük başlık yasak fakat bu konu önemli benceBugün gelen güncellemeyle tanımadığınız bir kişiden gelen herhangi bir linke tiklanmayacakBuna bir çözüm bulunur mu acaba....
Zaten böyle değilmiydiBugün gelen güncellemeyle tanımadığınız (rehbere kayıtlı olmayan) bir kişiden gelen herhangi bir linke tiklanmayacakBuna bir çözüm bulunur mu acaba....
nedir kanka soylermisinBugün değil dostum 1 aydır vardı onunda methodu var![]()
tamamda reis bu baslkneKonuları büyük başlık ile açmak yasak
ne 1 ayı aq 2020de wp basmaya başladığımdan beri varBugün değil dostum 1 aydır vardı onunda methodu var![]()

vallami la nasıl basiyon ozaman kankane 1 ayı aq 2020de wp basmaya başladığımdan beri var
websiteye mi koyuyosn olm bende başka bişey yaoiyosndurdiye sordum🤔😂ne 1 ayı aq 2020de wp basmaya başladığımdan beri var![]()
1 aydan fazla olabilir evet bayadır basıyomne 1 ayı aq 2020de wp basmaya başladığımdan beri var![]()
la basmiyon zaten niye soylemiyosnki ya1 aydan fazla olabilir evet bayadır basıyom