Arama Motoru Brute Force İnternet Yermi

Arkadaşalar Arama Motorunda Günlük 100-200 bin site Taratıyorum Rahat hafta içi pc de olmasam bile bazen 14 saat açık hafta sonlarıda sürekli açık İnternetimi Fazla Yermi...

Arkadaşalar Arama Motorunda Günlük 100-200 bin site Taratıyorum Rahat hafta içi pc de olmasam bile bazen 14 saat açık hafta sonlarıda sürekli açık İnternetimi Fazla Yermi Sizce Limitsiz Gerçi Bir Sorayım Dedim Sorun Olurmu

Harcanan trafik verilerinden yola çıkarak programın günlük ne kadar internet harcadığını öğrenebilrisin. AramaMotoru'da Brute Force'da trafik harcıyor.

Adil kullanım kotası ( akk) yi maf ediyor internet sınırsız olsada hızını düşürüyor bide insani rahata alıştırıp kolaycı yapıyor o yüzden en mantıklısı sqlla başla sonra web üzerinden exploit kullanımı bunları yaparsan orta halli devlet sitesi ve normal site hackliyebilen bir defacer olursun bir tık daha öteye gitmek için kaliye bulaşmak gerekiyor makaleye döndü ama :)

Adil kullanım kotası ( akk) yi maf ediyor internet sınırsız olsada hızını düşürüyor bide insani rahata alıştırıp kolaycı yapıyor o yüzden en mantıklısı sqlla başla sonra web üzerinden exploit kullanımı bunları yaparsan orta halli devlet sitesi ve normal site hackliyebilen bir defacer olursun bir tık daha öteye gitmek için kaliye bulaşmak gerekiyor makaleye döndü ama :)
Kalinin 2016.2 sürümü Kernel hatası veriyor. bu sürümünü önermem.
windows bilgisayar için kali linux rahatlığı geldi. Pentestbox incelemenizi ve kurmanızı öneririm.

Brute Forceyi normal pc den açmak hangi kafa vps iniz varsa açın ordan açın farkı 2 site düşüyorsa 20 site düşer tabi dorklarınızın güncelliğine bağlı

131,915Konular
3,272,589Mesajlar
316,537Kullanıcılar
nh_bjSon Üye
Üst Alt