Hepinize ilk basta merhabalar SpyHackerz'in degerli uyeleri.
Sunu basta soylemek isterim ki klavyem ingilizce desteklediginden dolayi konu icerisinde Turkce karakter bulunmayacaktir.
Konumuza gelirsek, bunu nasil yapacagiz?
Bunu yapmaya baslamadan once bilmemiz gereken bir kac sey bulunmakta;
Arduino Nedir?
ESP8266 Modulu nedir?
Arduino'ya gelecek olursak, Arduino genellikle programcilarin kullandigi parcalardir. Arduino bizim Turkcemize cevrilmesede anlami Turkce icerisinde Anakart anlamina gelmektedir. Arduino ile isik kontrolu, haberlesme vb. seyleri yapabilirsiniz. Daha fazlasi icin internetten "Arduino Projeleri" yazarak arastirabilirsiniz.
Gel gelelim ESP8266 modulu nedir?
ESP8266 olarak adlandirdigimiz "Arduino ile calisan" bir Wifi moduludur. Bunu ayrica Aliexpress'den satin alabilirsiniz.(Link asagidadir,AliExpress Linki degildir)
Tabi ki de bu islemler uzun surdugunden dolayi video ile bunlari yapacagiz.
Bir arkadasimiz bu videoyu bizim gibi kisiler icin hazirlamis paylasmistir. Kendisine cok tesekkur ederiz. Video bu linktedir:
Benim elimden gelen bu kadardi arkadaslar.
Hepinize basarilar!
ESP8266 Modulu
https://www.robolinkmarket.com/esp8266-nodemcu-cp2102-v2-gelistirme-karti.html
DIKKAT: YAPTIGINIZ ISLEMLER ILLEGALDIR. SAKA OLARAK BIR ARKADASINIZA YAPABILIRSINIZ. SORUMLUSU SPYHACKERZ YA DA BU FORUMU YAYINLAN BEN DEGILIMDIR!
Sunu basta soylemek isterim ki klavyem ingilizce desteklediginden dolayi konu icerisinde Turkce karakter bulunmayacaktir.
Konumuza gelirsek, bunu nasil yapacagiz?
Bunu yapmaya baslamadan once bilmemiz gereken bir kac sey bulunmakta;
Arduino Nedir?
ESP8266 Modulu nedir?
Arduino'ya gelecek olursak, Arduino genellikle programcilarin kullandigi parcalardir. Arduino bizim Turkcemize cevrilmesede anlami Turkce icerisinde Anakart anlamina gelmektedir. Arduino ile isik kontrolu, haberlesme vb. seyleri yapabilirsiniz. Daha fazlasi icin internetten "Arduino Projeleri" yazarak arastirabilirsiniz.
Gel gelelim ESP8266 modulu nedir?
ESP8266 olarak adlandirdigimiz "Arduino ile calisan" bir Wifi moduludur. Bunu ayrica Aliexpress'den satin alabilirsiniz.(Link asagidadir,AliExpress Linki degildir)
Tabi ki de bu islemler uzun surdugunden dolayi video ile bunlari yapacagiz.
Bir arkadasimiz bu videoyu bizim gibi kisiler icin hazirlamis paylasmistir. Kendisine cok tesekkur ederiz. Video bu linktedir:
Benim elimden gelen bu kadardi arkadaslar.
Hepinize basarilar!
ESP8266 Modulu
https://www.robolinkmarket.com/esp8266-nodemcu-cp2102-v2-gelistirme-karti.html
DIKKAT: YAPTIGINIZ ISLEMLER ILLEGALDIR. SAKA OLARAK BIR ARKADASINIZA YAPABILIRSINIZ. SORUMLUSU SPYHACKERZ YA DA BU FORUMU YAYINLAN BEN DEGILIMDIR!
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl