lan arınma gecesi diyoruz coin diyorsun çıldırtma beni amkbiri 21 coin atsa düz hesap olsa ne iyi olur be. -=Stripped Content=-
lan arınma gecesi diyoruz coin diyorsun çıldırtma beni amkbiri 21 coin atsa düz hesap olsa ne iyi olur be. -=Stripped Content=-
ulan etsene, et de sadece ben küfür etmiş gibi kalmayım amına koyduğumEtmedim yarram
bakıam
Kes 330 kmla ananı sikerim 200 takipçi suneme@Stay bak buraya 11k sı olan dangalak ibne
lan seni varya seni varya off seni varya boğazından tutar yerden yere vururum amk ibnesi 11k satıp durma chatte o amini skrm@Jins ananı skeyim gotunden
O ananın amına 11 k yi sokar 330 k ya kadar sikerimlan seni varya seni varya off seni varya boğazından tutar yerden yere vururum amk ibnesi 11k satıp durma chatte o amini skrm
lan amına lok lok yaparım amini kodumun 2k lı ibnesiO **Küfürbaz** 11 k yi sokar 330 k ya kadar sikerim
2 k mi rüyanda gordun galiba orosbu cocu 200 takipcili awellan amına lok lok yaparım amini kodumun 2k lı ibnesi
amina kodumun oğlu seni 11k sat chatte anca amına koyduğum gavati seni2 k mi rüyanda gordun galiba orosbu cocu 200 takipcili awel
Siktirigit amına soktugumun köylü garibaniamina kodumun oğlu seni anca 11k sat chatte anca amına koyduğum gavati seni
kaybol babana Bi daha kafa tutma amini sikerimSiktirigit amına soktugumun köylü garibani
Anani bı sikerim baban ağlarkaybol babana Bi daha kafa tutma amini sikerim
hü hü orospu evladı ağlamaAnani bı sikerim baban ağlar
AresHani Ares karafil nasil karpuzu ham ham yiyo ya bende ananın amını öyle yiyeyim
la orospu cocu ananı sikmesem bela siksem zina kaybol amini deşerimHani Ares karafil nasil karpuzu ham ham yiyo ya bende ananın amını öyle yiyeyim
Aras*
engelli orospu evladının ellerinde bir sorun var ares yazmış
Annene bi kafa bittila orospu cocu ananı sikmesem bela siksem zina kaybol amini deşerim
Ananı sikerken titreşim e girmiş Elimengelli orospu evladının ellerinde bir sorun var ares yazmış
trrrr taramalı tüfek gibi ananı sikeirm orgazm yaparım oc seniAnanı sikerken titreşim e girmiş Elim
Youlan etsene, et de sadece ben küfür etmiş gibi kalmayım amına koyduğum