Arınma Gecesi Muhabbeti Hk.

Ana bacı koymadınız ortada. Yazık Ne diyeyim. Dalgasına lan neyin algısı bu? diyebilirsiniz. İnanın s*keyim arınma gecesini. Değdi mi ana bacı sövmenize birbirinize. nE...

Ana bacı koymadınız ortada. Yazık Ne diyeyim. Dalgasına lan neyin algısı bu? diyebilirsiniz.
İnanın s*keyim arınma gecesini. Değdi mi ana bacı sövmenize birbirinize. nE Kazandınız ödül felan mı?
Chatte bizde takılıyoruz. Sizin pis zihniyetteki ana bacı s*kme mesajlarınıza mı bakacaz. Umarım aynı düşüncede olan forum arkadaşlarım vardır. Anlayanlar beni anlamıştır.

Herkese Hayırlı Forumlar dilerim. Hayırlı Geceleriniz Olsun.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ana bacı koymadınız ortada. Yazık Ne diyeyim. Dalgasına lan neyin algısı bu? diyebilirsiniz.
İnanın s*keyim arınma gecesini. Değdi mi ana bacı sövmenize birbirinize. nE Kazandınız ödül felan mı?
Chatte bizde takılıyoruz. Sizin pis zihniyetteki ana bacı s*kme mesajlarınıza mı bakacaz. Umarım aynı düşüncede olan forum arkadaşlarım vardır. Anlayanlar beni anlamıştır.

bi yandan haklısın. Ama öncesinde çekiliş yapıldı zaten insanlar heyecanlı bir de arınma yapılınca kimse kötü bakmadı memnun oldu herkes. Tamamen eğlence amaçlı. Zaten biter bitmez küfürler kesildi. Ki bir de çoğu kişi muhabbeti olan insanlara küfür edip şakalaştı. Sizlik birşey yok ortada. Size muhabbetiniz olmadığı halde ciddi derecede küfür eden olursa adminlere bildirin ve küfür eden kişiye durumu izah edin anlayış göstereceklerdir. Bence bi zararı yok

bi yandan haklısın. Ama öncesinde çekiliş yapıldı zaten insanlar heyecanlı bir de arınma yapılınca kimse kötü bakmadı memnun oldu herkes. Tamamen eğlence amaçlı. Zaten biter bitmez küfürler kesildi. Ki bir de çoğu kişi muhabbeti olan insanlara küfür edip şakalaştı. Sizlik birşey yok ortada. Size muhabbetiniz olmadığı halde ciddi derecede küfür eden olursa adminlere bildirin ve küfür eden kişiye durumu izah edin anlayış göstereceklerdir. Bence bi zararı yok
En azından Farklı bir chatbox açılabilirdi. Bu etkinlik için.

Adı üzerinde arınma gecesi. Herşeyi böyle sorgularsanız eğlenicek vakit bulamazsanız.
Takım elbise giyip chate gelelim öyleyse öyle temiz zihniyetli oluruz çee
Saçma sosyokültürel gelenekleri sorgulabilirsin mesela burdaki küfürleri sorgulayacağına katılmak istemiyorsan bitene kadar izlersin veya gelmezsin chate basit bi çözüm.
Olumlu yönünden bakmanı öneririm bu olay bi çeşit " gerizekalı turnusolu " görevi görüyor kimlerin zaman kaybı olduğunu kolayca görebilirsin.
Hayır uyuyacaktım @Abdou mesaj attı arınma gecesi var gel dedi geldim uykum kaçtı geldim eğlendim gittim.
Herkes aynı hayatı yaşayacak diye birşeyde yok keyfi isteyen tüm zamanını boşa harcar keyfi isteyen zamanını değerlendirir doğal seçilim karışamazsın.

Adı üzerinde arınma gecesi. Herşeyi böyle sorgularsanız eğlenicek vakit bulamazsanız.
Takım elbise giyip chate gelelim öyleyse öyle temiz zihniyetli oluruz çee
Saçma sosyokültürel gelenekleri sorgulabilirsin mesela burdaki küfürleri sorgulayacağına katılmak istemiyorsan bitene kadar izlersin veya gelmezsin chate basit bi çözüm.

Hayır uyuyacaktım @Abdou mesaj attı arınma gecesi var gel dedi geldim uykum kaçtı geldim eğlendim gittim.
Herkes aynı hayatı yaşayacak diye birşeyde yok keyfi isteyen tüm zamanını boşa harcar keyfi isteyen zamanını değerlendirir doğal seçilim karışamazsın.
Jaıskmmspqqoıqaıa hayda

Ben tsye gsye Konyaspora fenere sövdüm hocam zaten bunu gün içinde milyon kez yapıyorum

sözüm orada ki herkes için geçerli değil np

Yönetimin suçu diyor birde.. üyelerin isteklerine göre yapılıyor.

Bkz.

Ayrıca uzun zamandır da yapılmadı unutuldu gitti.

Son düzenleme:
Yönetimin suçu diyor birde.. üyelerin isteklerine göre yapılıyor.

Bkz.

Ayrıca uzun zamandır da yapılmadı unutuldu gitti.
Sövüşmeyi normaleştiren sizsiniz. Üyeler istiyor ne üyelerin her istediği yapılıyor mu ayrıca biz chatteyken se9hi Stellaya sövmeye başladı ve cem abi direk gelerek arınma gecesi ilan ettim dedi kim istemişti?

132,999Konular
3,280,830Mesajlar
318,415Kullanıcılar
kodadiumixSon Üye
Üst Alt