🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
VvHerkese Merhaba canlarım ben na1 bakın bu mükemmel konu ile karşınıza geldim konuya geçmeden önce çay çorbanı kap gel çünki mart ayında tahmini 50 60 dolar alicaz hadi konuya geçelim 😘😘
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
[/replyandthanks]
:ŞHerkese Merhaba canlarım ben na1 bakın bu mükemmel konu ile karşınıza geldim konuya geçmeden önce çay çorbanı kap gel çünki mart ayında tahmini 50 60 dolar alicaz hadi konuya geçelim 😘😘
[/replyandthanks]
bakalimHerkese Merhaba canlarım ben na1 bakın bu mükemmel konu ile karşınıza geldim konuya geçmeden önce çay çorbanı kap gel çünki mart ayında tahmini 50 60 dolar alicaz hadi konuya geçelim 😘😘
[/replyandthanks]
bakalımHerkese Merhaba canlarım ben na1 bakın bu mükemmel konu ile karşınıza geldim konuya geçmeden önce çay çorbanı kap gel çünki mart ayında tahmini 50 60 dolar alicaz hadi konuya geçelim 😘😘
[/replyandthanks]
thxHerkese Merhaba canlarım ben na1 bakın bu mükemmel konu ile karşınıza geldim konuya geçmeden önce çay çorbanı kap gel çünki mart ayında tahmini 50 60 dolar alicaz hadi konuya geçelim 😘😘
[/replyandthanks]
tyHerkese Merhaba canlarım ben na1 bakın bu mükemmel konu ile karşınıza geldim konuya geçmeden önce çay çorbanı kap gel çünki mart ayında tahmini 50 60 dolar alicaz hadi konuya geçelim 😘😘
[/replyandthanks]