Arkadaşlar Lütfen Allah rızasıı için yardım lütfen

arkadaşlar konu yanlış yerde özür dilerim bi yardım edin Allah rızası için sorun :bilgisayarıma avast (antivirüs programı) avastı yüklerken bir kaç saniye sonra kapanıyor...

arkadaşlar konu yanlış yerde özür dilerim bi yardım edin Allah rızası için

sorun :bilgisayarıma avast (antivirüs programı) avastı yüklerken bir kaç saniye sonra kapanıyor kurulum

yoksa sorun sizce şundan olabilirmi bilgisayarıma nfs crack yüklerken fake indirme düğmesine basmıştım ard arda siteler açıldı garip garip

malwarebytesle tarattım bir sürü malware felan buldu hatta birisi appdata/roaming içinde msscan.exe dosya adlı virüs varmış temp klasörüne baktım WINDOWS.exe diye bi dosya vardı hatta neyse dosyaları karantinaya aldı 16 tane virüs buldu YANİ sorunum avast veya avg antivirüs kuramıyorum

farkettim bu arada one drive içinede bulaşmış updtae.exe diye bi dosya sildim onuda sizce virüs hala duruyomu VE YANİ sorunum avast veya avg antivirüs kuramıyorum

yardımlarınızı bekliyorum.

g.o yapcak bişi yok aga direk formatla o trojan onu engelliyo iyi bi trojana denk gelmişsin aga o antivürüs programı indirmeye çalıştıkca dahada hızlancak ondan direk format

131,915Konular
3,272,591Mesajlar
316,538Kullanıcılar
babanqidaSon Üye
Üst Alt