arkadaşlar lütfen yardım edin.

arkadaşlar olayı kısaca anlatayım. şimdi bir arkadaş bana sigara paketi verdi okulda ve birisinde ifşam varmış onu atmasın diye bana verdi sana veriyorum bende çıkışta alacağım...

arkadaşlar olayı kısaca anlatayım. şimdi bir arkadaş bana sigara paketi verdi okulda ve birisinde ifşam varmış onu atmasın diye bana verdi sana veriyorum bende çıkışta alacağım dedi. o günün son dersi arama yaptılar sigara çantamdan çıktı disiplin yiyeceğim hayliyle ama babam bilmiyor ve yarın sabah haberi olacak nasıl açıklayabilirim konu ciddi dalga geçmeyin lütfen.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar olayı kısaca anlatayım. şimdi bir arkadaş bana sigara paketi verdi okulda ve birisinde ifşam varmış onu atmasın diye bana verdi sana veriyorum bende çıkışta alacağım dedi. o günün son dersi arama yaptılar sigara çantamdan çıktı disiplin yiyeceğim hayliyle ama babam bilmiyor ve yarın sabah haberi olacak nasıl açıklayabilirim konu ciddi dalga geçmeyin lütfen.
Kardeşim Soğuk kanlı davran sesini yükseltme böyle böyle bu kişi sigarayı bana verdi çıkışta alırım die bende bir hata yaptım aldım onu özür dilerim falan de.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,155Konular
3,281,145Mesajlar
318,661Kullanıcılar
osmancebe31Son Üye
Üst Alt