Arkadaslar Yardımınıza İhtiyacım Var

Selamun aleykum arkadaslar bundan 1 yıl onceydi sanirim sizin siteden birileri beni haclemisti rus sitesi zannedip de bende durumu izah ettim arkadaslar yardimci oldular...

Selamun aleykum arkadaslar bundan 1 yıl onceydi sanirim sizin siteden birileri beni haclemisti rus sitesi zannedip de bende durumu izah ettim arkadaslar yardimci oldular sagolsunlar eski hesabimin sifresini unuttum icin yeni hesap acarak girebildim foruma.İnternet sitem Pkk lı picler tarafindan haclenmis siteyi kuran webciye soyledim yapamiyorum diyor ele gecirilmis diyor sizden ricam bu sorunu cozebilirmisiniz aksi taktirde yenide site kurdurmam gerekecek buda bana ekstra bi masraf olacak suan icinde yaptiracak gucum yok tekrardan umarim beni anlarsiniz iy niyetinizden suphem yok simdiden tesekkur ederim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kardeşim ben ilgilenirim benimle irtibata geçiniz loglarda ip leri vardır lütfen bana yollayın o ip adreslerini güvenlik içinde yaparım kardeşim sıkıntı değil birlik olmamız lazım skype adresim:adbes20

Sitenizde SQL açığı mevcut admin panelinden meta atmışlar çokta önemli birşey değil düzeltilir basit birşey adbestr ye PM atın yardımcı olsun size ;)

133,472Konular
3,282,326Mesajlar
319,075Kullanıcılar
camelyellowSon Üye
Üst Alt